Hand Vorige pagina


DigiKantoor365 van Speyk

De online werkomgeving voor bedrijven. Online in 1 dag! Eenvoud, overzicht en productiviteit.
OVERZICHT
DigiKantoor365 biedt bedrijven overzicht en eenvoud in hun dag. Overzicht in alle middelen die je inzet (e-mail, applicaties, sites, webpagina’s). Snel navigeren naar de middelen die je op een dag inzet.
EENVOUD
Door de digitalisering, vele applicaties, online bronnen etc. beschikt men over veel informatiebronnen/kanalen. Door de vele middelen ontbreekt echter in veel gevallen het overzicht. DigiKantoor365 zorgt voor eenvoud en verhoogd de productiviteit.
PRODUCTIVITEIT
DigiKantoor365 voorziet in de behoefte van overzicht, gemak en productiviteit. Een complete dienst om jou met focus en gemak te laten werken. Je bent productiever. Je werkt eenvoudiger samen en je deelt je werk met één klik.
Online samenwerken
Online samenwerken

Papier is verleden tijd. Met DigiKantoor365 kun je gemakkelijk samenwerken door online documenten te delen en tegelijk te bewerken. DigiKantoor365 is gebaseerd op Office 365, hét online platform voor productief samenwerken.
Digitaal vergaderen
Digitaal vergaderen

Samen vergaderen was nog nooit zo eenvoudig! In een interactieve vergaderomgeving deel je eenvoudig notulen, bestanden en links in een overzichtelijke weergave.
Onze partners
Onze partners

Het één is van het ander afhankelijk. Dat snapt SPEYK. Daarom werkt zij samen met belangrijke partners zoals Microsoft, Dell, HP en Barracuda.
Overzicht in je werkdag
Overzicht in je werkdag

In DigiKantoor365 worden al jouw dagelijkse apps en koppelingen in één overzicht weergegeven. Jouw persoonlijke dashboard wordt ingericht op jouw rol binnen het bedrijf.
Toegang tot je middelen
Toegang tot je middelen

Organisatiekoppelingen geven toegang tot de tools die bedrijfsbreed worden ingezet, zodat jij je werk goed kan doen. Deze tools worden in meeste gevallen door een ieder binnen de organisatie ingezet. Denk hierbij aan Office 365 tools, als Word, Excel, Sway en PowerPoint.
Online samenwerken
Online samenwerken

Werk prettig samen. Deel je document met 1 klik. Werk samen in 1 document. Sla documenten eenvoudig en centraal op. Door de slimme tools in Office 365 werk je snel en prettig samen.
Persoonlijke favorieten
Persoonlijke favorieten

Persoonlijke koppelingen maak je als manager of medewerker zelf aan. Dit kunnen webpagina's zijn, apps, social media of bestanden/sites die vaak benaderd worden. Door een koppeling aan te maken bespaar je tijd en ben je met één klik bij je favoriete bestanden.
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd

Met ISO 27001 bewijst SPEYK dat zij een organisatie is die haar systemen gecertificeerd heeft op het gebied van informatiebeveiliging. Met dit certificaat toont zij aan dat zij de nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen.

Wist je dat?:


    • DigiKantoor365 al meer dan 40.000 actieve gebruikers heeft?

    • Je met DigiKantoor365 met één klik bij al jouw bestanden en koppelingen kunt?