Onze nieuwe collega’s (v.l.n.r. Mark Tiecken, Almar te Nijenhuis (directeur), Anne van der Meer, Marco Diersmann, Redouan El Anbri, Imrane Azrioual en Jurriën de Bekker)

Het SPEYK team blijft uitbreiden! Vorige week hebben wij de eerste drie nieuwe collega’s aan je voorgesteld. Nu is het tijd om de laatste drie collega’s te ontmoeten. Zij volgen een stage bij SPEYK met uitzicht op een vaste loopbaan. Lees snel verder!

SPEYK heeft regelmatig stageplekken en afstudeeropdrachten beschikbaar voor MBO4- en HBO-studenten. Er zijn al veel studenten van diverse opleidingen voorgegaan die stage hebben gelopen. Velen van hen zijn daarna als starter ingestapt voor een loopbaan binnen SPEYK. Starten als stagiair is de perfecte start voor zowel de student als werkgever om aan elkaar te wennen om uiteindelijk een carrière in de IT te beginnen. Op dit moment volgen Imrane, Jurriën en Redouan dit traject. Wij stellen ze graag aan jou voor!

Imrane Azrioual

fotostudio7 -8166 halftoon uitsnede

Vanuit zijn opleiding voor ICT beheerder werkt Imrane mee op de supportdesk. Het is zijn ambitie om bij SPEYK meer te leren over de cloud en over security oplossingen.

In zijn vrije tijd doet Imrane aan zaalvoetballen 1e klas en gaat hij regelmatig naar de sportschool.

Jurriën de Bekker

fotostudio7 -8157 halftoon uitsnede

Jurriën volgt de opleiding voor systeembeheerder bij het Technova College in Ede. Hij werkt bij SPEYK mee op de supportdesk. Hier hoopt hij veel kennis en ervaring op te doen over de Microsoft cloud.

In zijn vrije tijd luistert Jurriën graag naar muziek. Daarnaast kun je hem regelmatig op het voetbalveld vinden bij zijn voetbalclub in Bennekom.

Redouan El Anbri

fotostudio7 -8151 halftoon uitsnede

Redouan volgt de opleiding MBO ICT beheerder niveau 4. Hij is doorgestroomd vanuit niveau 3 ICT en zit nu in zijn laatste jaar. Hij hoopt dit jaar zijn opleiding af te ronden bij SPEYK. Zijn ambitie is om verder te leren en een HBO opleiding voor Cloud Engineer te volgen en hierin veel werkervaring op te doen.


Welkom en veel succes bij SPEYK! Klik hier als je meer wilt weten over stage lopen bij SPEYK. Bekijk de rest van het team via deze link.

0
0
1
0
0