(v.l.n.r. Mark Tiecken, Almar te Nijenhuis (directeur), Anne van der Meer, Marco Diersmann, Redouan El Anbri, Imrane Azrioual en Jurriën de Bekker)

Het SPEYK team blijft uitbreiden! In de afgelopen maanden hebben wij maar liefst zes nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij SPEYK. Graag stellen wij hen aan jou voor. Deze nieuwe mannen versterken ons op de technische afdeling zoals support of development. Lees verder en leer ze kennen!

Mark Tiecken

Mark Tiecken

Mark is sinds november 2019 in dienst bij SPEYK. Vanuit zijn ervaring als senior customer delivery agent is hij ons serviceteam gaan versterken in de rol van support medewerker. Tijdens het werk wil hij niet stilzitten en wil hij meer kennis opdoen over cloud- en Azure oplossingen. Dat is waar zijn hart sneller van gaat kloppen!

In zijn vrije tijd doet Mark aan zaalvoetbal en gaat hij graag uit met vrienden. Daarnaast luistert hij graag naar muziek of volgt hij een goede serie.

Anne van der Meer

Anne van der Meer

Na zijn stage als front-end vue.js developer is Anne gestart als junior front end developer in het Productivity team van SPEYK. Dankzij hem kunnen wij onze clouddiensten zoals DigiPlein365 snel ontwikkelen en laten passen bij het onderwijs van vandaag. Anne staat aan het begin van zijn carrière en heeft de ambitie om vooruit te gaan in zijn vak door veel ervaring op te bouwen en onderzoek te doen.

In zijn vrije tijd houdt Anne zich graag bezig met tekenen en hardlopen. Daarnaast vind je hem het meest achter zijn computer.

Marco Diersmann

Marco Diersmann

Na enkele jaren als netwerkbeheerder werkzaam te zijn geweest, is Marco nu ruim 10 jaar werkzaam als Servicedesk Coördinator/Manager. Hiervoor heeft hij in het verleden diverse trainingen gevolgd met betrekking tot people management, projectmanagement en ITIL. Deze kennis zet hij sinds december 2019 in bij het Serviceteam van SPEYK. Zijn ambitie is om een nog professionelere desk neer te zetten, waar klanten met een gerust hart hun problemen neerleggen omdat zij weten dat het dan wel goed komt.

In zijn vrije tijd stapt Marco graag op de fiets of gaat hij een eind wandelen, het liefst richting zijn kleinkinderen om tijd met hen te spenderen. Daarnaast doet hij aan stijldansen met zijn vrouw en maken zij regelmatig een mooie reis door Europa of Afrika.

Van harte welkom mannen! De laatste drie SPEYK-ers stellen wij volgende week aan je voor. Zij volgen een opleidingsprogramma bij SPEYK. Benieuwd wie er nog meer bij SPEYK werken? Bekijk de rest van het team van SPEYK via onderstaande knop.

0
0
0
0
0