Voor de docent

In één overzicht jouw rooster zien, belangrijke documenten kunnen volgen en het laatste schoolnieuws lezen. Met DigiPlein365 is dit mogelijk. Vanuit jouw persoonlijke werkomgeving navigeer je eenvoudig en snel naar jouw favoriete applicaties. Je kunt altijd en overal online samenwerken met collega’s, van binnen én buiten jouw school. Werk bijvoorbeeld tegelijkertijd samen in één document of start snel een team vergadering, vanaf jouw eigen locatie. DigiPlein365 bespaart je veel tijd en geeft jou de tijd om je te focussen op het primaire onderwijsproces, de lessen en de leerlingen.

“Door DigiPlein365 hebben wij minder zorgen om ICT en kunnen wij ons meer focussen op ons onderwijs”

Stichting Rijnlands Lyceum

De juiste snaar raken met DigiPlein365

Waarom DigiPlein365? Omdat je als medewerker en leerling in één overzicht alle middelen die je op een schooldag inzet binnen handbereik wilt hebben. Niet meer zoeken naar applicaties of bestanden of tijd verspillen aan randzaken, maar 100% gefocust kunnen zijn op jouw werkzaamheden binnen het onderwijs. Eenvoudig en efficiënt met collega’s en leerlingen binnen DigiPlein365 samenwerken door de juiste documenten en informatie te kunnen delen en tegelijk te kunnen bewerken. Communiceer vanuit één centrale werkomgeving met de juiste doelgroep en vindt en deel expertises binnen een handomdraai.

Ook voor ouders veilige en gepersonaliseerde toegang zodat zij beschikken over alle relevante documenten, informatie en applicaties die betrekking hebben op jouw school en het kind. Zo werken de medewerkers, leerlingen en ouders device-, plaats- en tijdsonafhankelijk in de moderne samenwerkingsomgeving: DigiPlein365. DigiPlein365 is daarmee de online leer- en werkomgeving voor het onderwijs.

Contact opnemen