SPEYK is ICT dienstverlener uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 20 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor het MKB, food en onderwijs. Samen met meer dan 35 collega’s streven we allemaal hetzelfde doel na: Tevreden klanten en eindgebruikers. Dit doen we door de beste service te leveren en top begeleiding te bieden als het gaat om nieuwe ICT oplossingen. Dit vragen wij ook van jou.

Direct reageren?
Stuur jouw motivatie en CV naar almar@speyk.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Stage voor ICT Beheerder/Medewerker? Opgelet!
Wij bieden jou de mogelijkheid om in een mooi bedrijf kennis te maken met het vak ICT, en alles wat hierbij komt kijken. We zoeken continu gedreven en betrokken stagiaires die ECHT mee gaan draaien en in contact staan met klanten. En het mooie is: We bieden je de mogelijkheid voor een vaste aanstelling binnen SPEYK. Laat dus zien wat je kan en solliciteer!

Jij hebt:

  • Leerweg: MBO 4 BOL, laatste jaar
  • Opleidingsrichting: Medewerker beheer ICT en ICT-beheerder
  • Uit de regio van Veenendaal
  • Na je stage gelijk aan de slag kunnen

Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of stuur je CV en motivatie naar onderstaande contactgegevens.

SPEYK is een erkend leerbedrijf
Het beroepsonderwijs en SPEYK werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. SPEYK zoekt deze vakmensen. Op www.stagemarkt.nl heeft SPEYK de stage vacatures vermeld staan. Kijk hier snel verder als je op zoek bent naar een stageplaats.

Contactpersoon
Almar te Nijenhuis
E:  a.tenijenhuis@speyk.nl
T: 0318–743 333

0
0
0
0
0