SPEYK blijft groeien door gave opdrachten bij mooie klanten. Mede daardoor hebben we in de afgelopen maanden twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Graag stellen wij hen aan jou voor. Joram en Khatelyn versterken ons team als Business Consultants. Lees verder en leer ze kennen!

Joram Martensfotostudio7-0666 halftoon-website

Sinds augustus 2019 is Joram onderdeel van het SPEYK-team. Hiervoor heeft Joram ervaring opgedaan als systeembeheerder, waar hij is doorgegroeid naar ICT coördinator. Met een focus op cloud toepassingen is hij nu bezig zich door te ontwikkelen naar Business Consultant Cloud. Joram is een sociale en enthousiaste teamplayer die gaat voor het beste resultaat.

Met Joram hebben we er een echte grillmaster bij, barbecuen is een grote hobby van hem. In zijn vrije tijd spendeert Joram ook graag tijd met zijn partner en twee dochters. Daarnaast kun je hem vinden bij de CrossFit of op de golfbaan.

Khatelyn Lee

fotostudio7-0655 halftoon websiteSinds september 2019 is Khatelyn onderdeel van het SPEYK-team. Na het afronden van haar opleiding voor ICT-Beheerder studeert zij verder en doet ze een HBO ICT Cloud opleiding waarbij ze deels studeert en deels werkt bij SPEYK. Op diverse afdelingen gaat ze meewerken, om vervolgens een specialisatie te ontwikkelen. Khatelyn is enthousiaste collega die niet bang is voor een uitdaging.

In haar vrije tijd danst Khatelyn graag, dancehall en salsa. Daarnaast speelt ze volleybal. Met mooi weer gaat ze regelmatig een eind wandelen met haar hond of op pad met familie of vrienden.

Van harte welkom Joram en Khatelyn! We kijken uit naar een mooie samenwerking met jullie. Benieuwd wie er nog meer bij SPEYK werken? Bekijk de rest van het team van SPEYK via onderstaande knop.

0
0
0
0
0