Wij blijven onze kennis uitbreiden door nieuwe collega’s aan te nemen en te groeien als bedrijf. In deze crisistijd helaas geen welkomsttaart op kantoor, maar een warm digitaal welkom. Randolf Broer en Jan-Pieter Verolme zijn deze maand gestart om ons team te versterken als Technisch Business Consultant. Wij stellen hen graag aan je voor!

Randolf Broer

Met al meer dan 25 jaar werkervaring in de ICT is Randolf een mooie toevoeging aan ons team. In de afgelopen 10 jaar was hij verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de gehele technische ICT infrastructuur van een scholengemeenschap. Hij heeft de opleiding HEAO Bedrijfseconomie – Informatiekunde gevolgd, maar zijn affiniteit met ICT is al van ver daarvoor. In 1982 had hij namelijk zijn eerste computer al in huis! Bij SPEYK hoopt hij mooie en slimme oplossingen te bouwen voor het onderwijs, zodat het onderwijs zich kan concentreren op hun kerntaak: het organiseren en geven van goed onderwijs.

In zijn vrije tijd doet Randolf graag aan CrossFit en fietsen. Hij houdt ervan om op zijn tijd een filmpje te pakken in de bios of naar het theater te gaan. Samen met zijn teamgenoten van Roparun Team 293 Steamwork organiseert hij regelmatig (sportieve) acties om geld op te halen voor nazorg bij kankerpatiënten. En daarnaast doet hij ook nog de ledenadministratie van Atletiekvereniging Gouda.

Jan-Pieter Verolme

Voordat Jan-Pieter bij ons team kwam werkte hij als SharePoint Consultant. Vanuit een beta studie die hij gevolgd heeft in Wageningen is hij met een omweg in de Microsoft 365 consultancy terecht gekomen. Met zijn analyserend vermogen en probleemoplossend denken is hij een mooie aanwinst voor het SPEYK consultancy team.

Bij SPEYK wilt Jan-Pieter zich graag verder specialiseren in SharePoint, Teams, PowerAutomate en PowerApps door mooie projecten uit te voeren. Daarnaast hoopt hij ook veel te leren van de collega’s. 

In zijn vrije tijd zit Jan-Pieter weinig stil. Hij leest graag, houdt van uitgebreid koken en speelt graag coöperatieve spellen of een escape room met vrienden. Ook kun je hem regelmatig op de mountainbike vinden of speelt hij een potje schaak. Daarbij luistert hij graag naar klassieke muziek zoals Bach en Mendelssohn.

Van harte welkom Randolf en Jan-Pieter! Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met jullie en wensen jullie veel succes op je nieuwe (thuis)werkplek. 

Benieuwd wie er nog meer bij SPEYK werken? Bekijk de rest van het team van SPEYK via onderstaande knop.

0
0
0
0
0