9-5-2019 | Inspiratiesessie Teams voor Educatie

Hand Vorige pagina

Microsoft Teams is de samenwerkingstool binnen Office 365 die steeds meer terrein wint. Nodig eenvoudig je collega of team uit voor Teams. Start een interactieve pagina waar je direct communiceert en iedereen op de hoogte houdt van vergaderingen en de laatste documenten. In teams zit een chatfunctie, maar ook een spraak- en videofunctie voor online vergaderen. Alle tools van Office 365 komen hier samen, er is een ingebouwde toegang tot bijvoorbeeld SharePoint en OneNote.

Maak je gebruik van Office 365, maar ben je nog niet zo ervaren met het werken met Teams? Dan is deze sessie zeker interessant voor jou. Onze SharePoint consultant Maarten neemt je mee in de mogelijkheden van deze tool. Hoe je zelf een Teams-pagina start met kanalen en diverse soorten inhoud. Ontdek hoe eenvoudig het is om in verschillende teams samen te werken, te communiceren en informatie uit te wisselen.

De ochtend wordt afgesloten met een lunch.

Locatie: SPEYK
Fokkerstraat 36
3905 KV Veenendaal
Datum: 9 mei 2018
Tijd: 09.30 – 12.00 uur
Toegang: gratis

Max. 2 deelnemers per onderwijsinstelling. We hanteren bij deze sessies een kleine groep om de sessie interactief te houden en iedereen de ruimte te bieden om vragen te stellen.

Aanmelden