“Zij zijn er als je ze nodig hebt en komen afspraken na. Dat is prettig in een samenwerking. Op elkaar kunnen bouwen.”

Fontijn Vleeswaren

Voorstellen
Fontijn Vlees en Vleeswaren uit Weesp is ambachtelijk horeca slager. Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan centraal en proef je terug in haar producten.

Aanleiding
“Na een inbraak konden wij niet meer werken. Ons bedrijf lag plat. De partner waar wij destijds mee werkten qua ICT liet ons in de kou staan. Dit heeft ons doen realiseren hoe belangrijk het is om een ICT partner te hebben die je enerzijds ondersteunt in het bouwen aan je organisatie, maar waar je anderzijds ook op kunt bouwen in moeilijke tijden. Destijds stond SPEYK wel klaar en bood direct hulp aan met de bijbehorende acties op dat cruciale moment.” Aldus Bianca Bestman van Fontijn Vlees en Vleeswaren.

Samenwerking
Na het opzetten van de samenwerking is het eerste wat Fontijn direct ervoer: Rust. Weten dat je adequaat en snel geholpen wordt bij calamiteiten. Dat er een professional voor je klaar staat als je hem nodig hebt. Dat deze persoon doorgaat totdat de issue is opgelost. Dit is erg prettig.

Voor onze branche, de Foodsector, geldt natuurlijk dat we altijd moeten blijven draaien. Dit betekent ook dat wij calamiteiten kunnen hebben op tijden die niet binnen kantooruren vallen. SPEYK biedt hier mogelijkheden voor en zodoende kunnen wij ook in de avonduren en weekenden bij hen terecht.

En, een belangrijk punt in de samenwerking vinden wij dat zij doen wat er beloofd wordt. Erg fijn in een samenwerking.

0
0
0
0
0