Hij is al beschikbaar op je SharePoint pagina’s, in je nieuwsartikelen, en op SharePoint sites. We deelden het uitgebreide nieuwsbericht over de update van Yammer eerder met je. We delen nu de twee grote voordelen die je direct ervaart als gebruiker. 

 

Direct vanuit jouw SharePoint site nieuws delen of een poll opzetten

Het was voor de update niet mogelijk om te reageren op een bericht binnen het web onderdeel. Een nieuw tabblad werd geopend met de Yammer conversatie binnen Yammer. Totaal niet gebruikersvriendelijk, want je wilt direct vanuit je site aan de slag.

Wil je nog even wat tips met jouw organisatie delen voordat de meesten met vakantie zijn? Vanuit de communicatiesite die jullie wellicht wel inzetten als informatie punt intern, kan je nu direct jouw tips delen met de organisatie. Je zult een veel grotere gebruiksvriendelijkheid ervaren nu, na de update. Met als bonus een mooiere look & feel, wat weer lekker werkt. Erg fijn!

 

Werkende interactie met jouw collega’s

Een mooie functionaliteit van Yammer is juist de interactie zoeken met collega’s en ervaren wat er leeft in de organisatie. Direct reageren, berichten liken en volledige berichten met afbeeldingen bekijken was eerst niet mogelijk vanuit Modern SharePoint, ook hier werd weer een apart tabblad geopend. Nu is het wel mogelijk binnen het web onderdeel.

Dus zie je een praise van een collega? Of een melding van een nieuw mooi project? Je reageert en liket nu direct. In de heat of the moment. Waar het voor bedoeld is. Nice!

 

Wil je met jouw organisatie aan de slag met informeren, communiceren en interactie? We gaan graag met je in gesprek en brengen je op gave ideeën om alles rondom nieuwsvoorziening en een betrokken, interactieve organisatie te kunnen faciliteren. Anno 2020 is dat erg belangrijk, dus neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

Hier wil ik graag over in gesprek!
0
0
0
0
0