Met trots kan SPEYK melden dat zij op basis van kennis (certificeringen), kunde en ervaring (opdrachten bij klanten) de Gold competency level heeft behaald.

Onderscheiden op technologie en cloud-adoptie

Al jarenlang zet SPEYK zich in om kwaliteit te leveren in advies, inrichting, beheer, support en adoptie van ICT oplossingen. “Wij hebben de succesformule voor onze klanten en toekomstige klanten gevonden in het bieden van de perfecte mix van technologie en ons cloud-adoptie programma. Doordat wij simultaan samenwerken binnen het technisch/functioneel gedeelte en cloud-adoptie onderdeel (programma t.b.v. begeleiding nieuwe werkwijze medewerkers) behalen we samen met onze klanten binnen het MKB, Food en het onderwijs de gestelde doelen, met als ultieme doel een lach op het gezicht van de medewerkers die prettig werken met/door nieuwe ICT.” Aldus Jessica Blijleven van SPEYK.

logo (2)

Kennis Microsoft technologie

Microsoft beloont partners met hoge inzet, kennis en ervaring met competenties binnen verschillende onderdelen. SPEYK heeft haar Gold compentie behaald op het onderdeel ISV vanwege haar kennis, inzet en ontwikkeling op/van Microsoft technologie. De technologie die zij met behulp van Microsoft technologie heeft ontwikkeld is Digi365: de online werk en leer ondersteunende oplossing, welke gebaseerd is op Office 365 en waarbij de behoeftes van mensen centraal staan. Resultaat: alles wat je op een werkdag inzet eenvoudig en snel binnen handbereik, waar je ook bent. Met het door jouw gewenste device, geheel responsive. Voor het onderwijs heet deze allesomvattende oplossing DigiPlein365 en voor bedrijven is dit DigiKantoor365. De collega’s van SPEYK zijn trots op deze erkenning. Zij werken hier samen hard aan en blijven zich sterk inzetten voor de verdere ontwikkeling.           

0
0
0
0
0