Ga je mee op reis?

De vakantie is net voorbij, maar wij gaan graag weer met je op reis. Niet zomaar een citytrip of weekendje naar de camping. Dit wordt een lange, avontuurlijke reis, waarin we veel samen gaan beleven. We gaan naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Als gids reizen wij enthousiast met je mee en zijn we beschikbaar voor advies en begeleiding. Samen op digitaal avontuur. We zorgen voor vrienden voor het leven en blijde reisgenoten door te werken met de kracht van technologie én mensen. 

Opstappunt: SPEYK

Je reis begint in Veenendaal, waarin we samen onze reisdoelen gaan bepalen. Maar we beginnen bij het begin. Waar sta jij als school? Als we weten hoe vaardig je bent en welke kennis je al bezit kunnen we een mooi reisplan maken dat aansluit en resulteert in groei en innovatie op school.

 

De eerste stap van onze reis…

Gratis consult met SPEYK “Welk cijfer krijgt jouw school?”

Introductie en waarde van een 0-meting digitale kennis en vaardigheden

 

Wat kan je verwachten?
Een gesprek met onze Adoptie Coach, waarbij:

  • jij een inkijkje geeft in jouw school en jij jouw digitale uitdagingen met ons deelt
  • je uitleg krijgt over wat de kennis- en vaardigheidsscan meet en wat de waarde is voor jouw school; wat kan je concreet met deze informatie.
  • er besproken wordt binnen welke rollen je inzicht wilt hebben en geven wij aan wat deze informatie voor jouw school kan betekenen m.b.t. groei en innoveren.
  • er een bondig verslag wordt gedeeld waarin we aangeven wat we voor jou school kunnen betekenen

 

Investering?
Het begin van deze reis nemen wij geheel voor onze rekening. We willen je immers een reis geven die je nooit meer vergeet, waar je met plezier aan terug denkt en die je elke dag weer vrolijk maakt.

Wij laten je graag persoonlijk kennismaken met onze kracht en kennis van scholen en technologie. Onze missie is scholen begeleiden in dit digitale tijdperk, waardoor zij meegroeien met de tijd én de leerling van nu. Zodoende blijf je verbonden qua onderwijsaanbod en methodes van onderwijs bieden. Mocht je de digitale reis samen met ons willen gaan boeken en beleven, dan maken wij dit inzichtelijk met een compleet ‘reisoverzicht met kosten’. Zo weet je als school wat de investering is, maar vooral wat de opbrengsten zijn.

 

Vraag nu jouw gratis consult aan
0
0
0
0
0