Greg Priem

Strategisch Onderwijs Consultant

 

Greg heeft 21 jaar ervaring in het onderwijs als docent geschiedenis, aardrijkskunde en maatschappijleer. Daarnaast heeft hij innovatietrajecten zoals formatief evalueren, beoordeling van portfolio’s, boundary crossing en decanaat opgezet en deelgenomen aan werkgroepen op school. Hij heeft veel teams begeleid in veranderingstrajecten. Dat geeft hem energie! Samenwerken en bouwen aan mooie en gave dingen. Daar gaat hij voor. Niet klagen, maar oplossingen zoeken én samen tot mooie resultaten komen!

Greg weet wat er op onderwijskundig vlak gaande is en staat te veranderen. Hij weet wat er van scholen verwacht wordt, maar ook van het onderwijs en docenten. Hij heeft lesgegeven aan leerlingen en snapt hun wereld. Samen met zijn collega’s bij SPEYK signaleert Greg met scholen de kansen en bedreigingen bij het vormgeven van online leren in combinatie met lesgeven in de praktijk. Greg is de ideale strategische sparringspartner die de uitdagingen van scholen snapt en samen met ons onderwijsteam gaat hij scholen helpen met alle digitale uitdagingen. Van het signaleren tot aan het daadwerkelijk implementeren en begeleiden van de organisatie.

In zijn vrije tijd gaat Greg graag tennissen, mountainbiken of spelletjes spelen. Zolang het maar met een paar goede vrienden of familie is met lekker eten en drinken erbij.

 

“Strategisch samenwerken met scholen in het bieden van blended onderwijs en er samen iets moois van maken, daar krijg ik energie van!”

Connect met Greg op LinkedIn

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333