Op 2-3-4 februari 2021 waren wij met ons onderwijsteam aanwezig op het OnderwijsMetICT-Event. Een online beurs voor directeuren, (bovenschoolse) ICT-coördinatoren en innovatieadviseurs binnen PO, VO en MBO. Deze beurs verliep geheel virtueel. Met een persoonlijke avatar liep je online over de beursvloer, kon je presentaties bijwonen en contact leggen met andere beursbezoekers.

Sprongen maken met hybride onderwijs

Elke dag deelde Strategisch onderwijs Consultant Greg Priem met bezoekers hoe je sprongen kunt maken in het bieden van hybride onderwijs. Hoe behoud je kwaliteit op school wanneer je aan het groeien bent in de digitalisering? Hoe zet je technologie slim in en blijf je dit bijhouden en beheersen? Hoe ga je om met mensen op school en de veranderingen? 

In zijn presentatie gaf Greg (afkomstig vanuit het onderwijs en nu werkzaam bij SPEYK) praktische voorbeelden en legde hij uit wat de succesformule is in het creëren van complete online werk- en leeromgeving, waar iedereen op school blij van wordt. Hybride onderwijs komt écht tot leven wanneer je samenwerkt met een strategisch ICT partner. 

Wil je de presentatie ontvangen? Stuur ons een bericht.

“Ik vond het een mooie online ervaring. Drie dagen mocht ik een presentatie geven voor ruim 50 mensen in een ruimte. Iets wat in het echte leven helaas nog onmogelijk is. Ik heb drie dagen veel mensen gezien en gesproken. Dank voor jullie aanwezigheid.” Greg Priem, Strategisch Onderwijs Consultant

Op de stand

Net als bij een normale beurs konden wij onszelf vertegenwoordigen in de vorm van een stand. Bezoekers konden ons opzoeken of simpelweg voorbij lopen. Helaas konden wij de bezoeker geen kop koffie aanbieden, maar wel een hand geven en een goed gesprek.

“Een mooie nieuwerwetse manier om, gezien de omstandigheden, lekker kennis op te doen en de verbinding te zoeken met de bezoekers.”, Erwin Peters, Sales & Marketing Manager

“Het onderwijs moest veranderen, maar ook onze innovativiteit en creativiteit is op de proef gesteld. Er moest op een andere manier invulling gegeven worden aan dit soort evenementen. Het was een erg gave beurs met veel inhoudelijke gesprekken!”, Aran Franssen – ICT Adviseur Onderwijs

Varen in een speedboat

Naast alle presentaties, workshops en de beurshal bood de omgeving ook leuke mogelijkheden om jezelf te vermaken als avatar. Buiten de beursomgeving kon je over het strand lopen, dansen bij een podium en zelfs varen in een speedboat. Een goede onderbreking van alle informatie en serieuze gesprekken op de beursvloer.

“Wat een mooie manier om elkaar toch te ontmoeten, goede gesprekken te hebben en tussendoor nog even een boottochtje te maken, een potje te voetballen en te luieren op het strand!”, Emiel Jansen – ICT Adviseur Onderwijs

Zien wij jou de volgende keer op de virtuele of real-life beurs? Houd onze eventpagina in de gaten voor al onze evenementen. Kun je niet wachten? Maak dan direct een afspraak met een van onze onderwijsexperts.

Klaar om de sprong te maken?
0
0
0
0
0