Voor het Hoofd ICT

Documenten en informatie veiligen borgen op een gestandardiseerde manier zodat alle medewerkers, docenten en leerlingen veilig kunnen werken en leren. Met DigiPlein365 borg je dit in één overzichtelijk platform. Je bepaalt zelf als beheerder wie toegang krijgt tot welke documenten en informatie. Elke gebruiker of gebruikersgroep is in te delen met verschillende rechten. Hiermee voorkom je schaduw IT.

DigiPlein365 is helemaal in te richten naar de wens van jouw onderwijsinstelling. Kies bijvoorbeeld voor jullie eigen schoolkleuren in de digitale werkomgeving. Met het oog op goede adoptie creëer je zo een feest van herkenning voor de gebruikers. Een goede adoptie van de nieuwe digitale werkwijze betekent tevreden medewerkers.

 

“DigiPlein365 geeft onze medewerkers een heldere, centrale start van de dag en brengt alle tools die ze nodig hebben binnen handbereik. SPEYK heeft ons enorm geholpen Office 365 in te richten op een manier die werkt voor ónze organisatie. Als er toch vragen zijn, kunnen we altijd bij de helpdesk terecht en worden vlot geholpen. De consultants van SPEYK luisteren goed en zijn daardoor in staat maatwerk te leveren.”

Ronald Staal

Hoofd ICT, VCOG

De juiste snaar raken met DigiPlein365

Waarom DigiPlein365? Omdat je als medewerker en leerling in één overzicht alle middelen die je op een schooldag inzet binnen handbereik wilt hebben. Niet meer zoeken naar applicaties of bestanden of tijd verspillen aan randzaken, maar 100% gefocust kunnen zijn op jouw werkzaamheden binnen het onderwijs. Eenvoudig en efficiënt met collega’s en leerlingen binnen DigiPlein365 samenwerken door de juiste documenten en informatie te kunnen delen en tegelijk te kunnen bewerken. Communiceer vanuit één centrale werkomgeving met de juiste doelgroep en vindt en deel expertises binnen een handomdraai.

Ook voor ouders veilige en gepersonaliseerde toegang zodat zij beschikken over alle relevante documenten, informatie en applicaties die betrekking hebben op jouw school en het kind. Zo werken de medewerkers, leerlingen en ouders device-, plaats- en tijdsonafhankelijk in de moderne samenwerkingsomgeving: DigiPlein365. DigiPlein365 is daarmee de online leer- en werkomgeving voor het onderwijs.

Contact opnemen