Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat. Dat blijkt uit een rondgang van NU.nl bij een aantal grote bedrijven, de Rijksoverheid en gemeenten. De werknemers bij zowel de bedrijven als de overheden die wel thuis kunnen werken, zullen dat ook na de coronacrisis een aantal dagen in de week doen. (bron: nu.nl)

Je kunt er dus niet meer omheen als verantwoordelijke van een organisatie: het faciliteren van veilig, digitaal en flexibel werken. Nu is dit het nieuwe normaal geworden, waaruit mogelijkheden en uitdagingen ontstaan. SPEYK is al 20 jaar ICT-partner en kent de vele voordelen van digitaal werken, waardoor je op afstand samenwerken en vergaderen kunt faciliteren. Velen van jullie hebben de technologie al in huis, denk aan Microsoft 365, SharePoint en Teams. Maar hoe zet je het op de juiste manier in, hoe kun je dit verder uitbreiden en hoe zorg je voor een goede inrichting?

Digitale reis inclusief gids

digitale reisEr komt meer kijken bij flexibel werken. Het is een reis die je samen maakt, waarin je veel moois meemaakt maar ook veel uitdagingen ondergaat, die je nog nooit tegen bent gekomen. Technologie evolueert net zo snel als een virus en je kunt niets anders doen dan erin meebewegen. En dat is geen gemakkelijke tocht. Daarom hoef je deze reis niet alleen te maken, dit doe je samen met ons.

SPEYK neemt jouw organisatie mee in deze digitale reis. We zorgen uiteraard voor de juiste technologie maar nog belangrijker: we begeleiden de mensen. De juiste begeleiding zorgt ervoor dat iedereen weet hoe ze ermee kunnen werken, dat ze gaan inzien dat het hen helpt in hun dagelijkse werkzaamheden en dat ze beter met elkaar kunnen samenwerken en communiceren.

Bij SPEYK begeleiden wij al jaren dit soort transformatie trajecten, zie ons dan ook als gids (die ook nog eens goed kan bouwen en ontwikkelen).

Wees een koploper. Durf anders te denken 

Een andere manier van werken vraagt namelijk niet alleen om technische aanpassingen, zoals de implementatie van Modern SharePoint of het bouwen van een eigen digitale omgeving. Het vraagt ook om een andere manier van denken, van informatie delen, van informatie benaderen, van communiceren en samenwerken.

Technologie die dichtbij mensen staat

Wij hebben hier een effectief adoptie programma voor opgezet, waarbij een team in jouw organisatie samenwerkt met onze Adoptie Coach. Een mensen mens, die zo veel mogelijk weg blijft van ICT en dichtbij menselijke uitdagingen staat. Stap voor stap en zonder stap over te slaan beweeg je van een organisatie die zich bewust wordt van de noodzaak om te veranderen tot aan een organisatie die enthousiast en moeiteloos meebeweegt met de tijd. Zo kan je de digitale reis gaan maken.

Meer weten over onze werkwijzes en hoe jij het hybride werken ook het nieuwe normaal kunt maken in jouw organisatie? Kijk op onze Adoptie & Groei pagina. Wij geloven dat de nieuwe technologie pas voor je werkt als jouw medewerkers er ook echt mee gaan werken.

Meer weten over Begeleiding & Adoptie
0
0
0
0
0