Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen. Daar komen we bij SPEYK iedere dag ons bed voor uit. Bouw jij als ICT Adviseur met ons mee aan duurzaam en modern onderwijs?

WAT GA JE DOEN?

SPEYK biedt al meer dan 20 jaar ICT met de beste digitale werk- en leerbeleving aan scholen en besturen. Dit doen we met een nieuwerwetse twist en soms een tikje eigenzinnig. Hier zijn we goed in en hier zijn we trots op!   

Met jouw persoonlijke aanpak en begeleiding weet jij nieuwe klanten in het Primair- en Voortgezet onderwijs aan te trekken en samenwerkingen met bestaande klanten verder uit te breiden. Je kent deze prospecten en klanten als geen ander en streeft naar een duurzame samenwerking. Je bent hierin een volwaardige en vertrouwde gesprekspartner voor een uitgebreide DMU. De verhouding tussen new business en relatiebeheer is 50/50. De acquisitie die je voert is lauw tot warm en wordt gevoed vanuit een geoliede marketingstrategie. Daarbij maak je zelf ook slim gebruik van onlinekanalen, zoals LinkedIn.

KENNIS EN ERVARING BINNEN DE BRANCHE

Het is belangrijk dat je weet wat er speelt binnen het funderend onderwijs. Je herkent de veranderende wereld van de ICT en weet hier de vertaalslag te maken naar jouw klanten en prospects. Jouw insteek is om de werk- en leerprocessen en activiteiten van de klant te doorgronden en te vertalen naar het portfolio en de kennis binnen SPEYK. Je weet de klant te inspireren en nieuwsgierig te maken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Op deze manier vormt zich een ICT-oplossing passend bij de klantbehoefte die de verwachtingen overtreft. Hierbij word je uiteraard ondersteund door een breed team aan inhoudelijke experts

SAMEN BEREIK JE MEER

Als ICT Adviseur werk je resultaatgericht en samen met het team haal je de gestelde doelstellingen zonder de klant uit het oog te verliezen. Dit gezellige en betrokken salesteam (Onderwijs en Bedrijfsleven) bestaat uit twee binnendienst medewerkers, drie ICT Adviseurs en een Sales Manager.   

Uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over deze functie binnen SPEYK. We vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek in ons restaurant.

Vacature Teamlead Beheer
Teamlead Beheer vacature bij SPEYK

DIT BEN JIJ!

 • Je hebt relevante sales-ervaring, bij voorkeur binnen het onderwijslandschap en/of de ‘zachte’ sectoren
 • Je bent resultaatgericht, ziet kansen en weet deze (samen met het team) te benutten
 • Je bent klantgericht, ondernemend, hebt doorzettingsvermogen en denkt in oplossingen
 • Je beschikt bij voorkeur over een breed, actief en goed onderhouden netwerk in het onderwijs
 • Je hebt kennis van en interesse in het Microsoft 365 Platform, Power Platform, Azure, Windows 10 / 11, Mobile Device (application) Management, Security en/of wifi & switching en bent in staat de toegevoegde waarde hiervan aan de gehele DMU (ook niet technische mensen) over te brengen

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne via werkenbij@speyk.nl. Bij haar kan je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

WAAROM KIES JE VOOR SPEYK?

 • Aantrekkelijk salaris tussen de €3.500 en €5.500, een goed pensioen en 25 vakantiedagen
 • Bonusregeling & leaseauto
 • Iedere dag een gezonde lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant
 • Flexibele werktijden en hybride werken
 • Goede coaching en begeleiding
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €1500,- per jaar
 • BY-SPEYKER programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend/familielid
 • Een hechte groep collega’s
Chianne CHR bij SPEYK

INTERESSE?
Leuk! We ontvangen graag jouw cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust via werkenbij@speyk.nl.

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

0
0
0
0
0