Voor de IT manager

Documenten en informatie veiligen borgen op een gestandardiseerde manier zodat alle medewerkers veilig kunnen werken. Met DigiPlein365 borg je dit in één overzichtelijk platform. Je bepaalt zelf als beheerder wie toegang krijgt tot welke documenten en informatie. Elke gebruiker of gebruikersgroep is in te delen met verschillende rechten. Hiermee voorkom je schaduw IT.

DigiPlein365 is helemaal in te richten naar de wens van jouw organisatie. Kies bijvoorbeeld voor jullie eigen bedrijfskleuren in de digitale werkomgeving. Met het oog op goede adoptie creëer je zo een feest van herkenning voor de gebruikers. Een goede adoptie van de nieuwe digitale werkwijze betekent tevreden en productieve medewerkers.

“SPEYK zorgt voor de tweede lijns-support van onze VM-Ware omgeving. Deze wordt door de technische mannen bij SPEYK op afstand gemonitord en 4 wekelijks is er een bezoek op locatie van een engineer voor updates en een gesprek over de status van de omgeving. Zeker dit laatste wordt door ons als zeer prettig ervaren.”

Fons Schooltink

IT Manager, Omroep Gelderland

De gamechanger met een moderne werkplek

Waarom een moderne werkplek? In een wereld waarin alles draait om digitale transformatie is flexibiliteit en mobiliteit belangrijker dan ooit, ongeacht in welke branche je beweegt. Mobiel werken is namelijk niet alleen werken vanaf een smartphone maar juist vanaf een werkplek die zich aanpast aan de behoefte, situatie en zelfs apparaat van de gebruiker.

Een kant-en-klare moderne werkplek waar uitsluitend met applicaties gewerkt kan worden die passen bij de rol of functie van de gebruiker. Creëer de digitale community waar binnen en zelf buiten de organisatie veilig, effectief en efficiënt samen gewerkt kan worden. Altijd en overal toegang tot documenten, e-mail, agenda en andere vertrouwde programma’s.

Contact opnemen