Jessica Blijleven

Teamlead Marketing

Ze werkt met veel plezier aan marketingprojecten bij SPEYK; al meer dan 15 jaar lang! Ze krijgt energie van het samenwerken met gedreven SPEYK-ers. Na haar studie International Business & Languages aan de HU is ze direct bij SPEYK begonnen.

Zij heeft de mooie groei van SPEYK meegemaakt en is hier zelf ook in meegegroeid. Als lead van het marketing team werkt zij met een digital marketing strategie en bepaalt zij samen met haar team hoe zij scholen en bedrijven kunnen kunnen ondersteunen naar een duurzame digitale werkomgeving, waar mensen en hun talenten tot hun recht komen. Vanuit haar intrinsieke motivatie: Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen, deelt zij kennis via de website, Socials en events. Het uiteindelijk doel is onze klanten blij maken met onze expertise en oog hebben voor de mensen die ermee werken. De vrijheid in haar rol zorgt ervoor dat ze zich al jaren lang met passie inzet voor SPEYK en haar klanten.

Ze geniet van de beste, maar kleine dingen in het leven.  Haar gezin, familie en vrienden, de mooie plekken waar ze is geweest en de mooie herinneringen. Puur genieten van de dingen die vanzelfsprekend zijn.

 

“Energie krijg ik van het samenwerken met gedreven SPEYK-ers en het blijven ontwikkelen van ons aanbod voor de beste beleving in digitaal werken en leren.”

Connect met Jessica op LinkedIn:

Contact opnemen

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333