Tijdswinst en gemak haal je vaak uit dingen die je dagelijks inzet. Het benaderen van informatie uit een schoolrooster bijvoorbeeld. Het rooster is vaak te vinden in een bepaalde app. Het is één van de vele apps die je regelmatig checkt voor, tijdens en na de schooldag. Dat kan nu anders en beter!

Technologie is een belangrijk onderdeel in het vormgeven van Modern Onderwijs. Vanuit SPEYK innoveren we met ICT binnen scholen met als uitgangspunt:

Hoe creëren we meer eenvoud en gemak voor iedereen op school?

Centraliseren is een essentieel onderdeel in het toewerken naar meer eenvoud en gemak. Eén digitale omgeving als vertrekpunt naar modern leren en werken is stap 1 (DigiPlein365 & Microsoft Teams).

Door samen te werken met onderwijsvrienden innoveren we op dit gebied door bijvoorbeeld ook slimme koppelingen en apps te ontwikkelen, waar iedereen op school direct profijt van heeft. Wij geloven namelijk in delen en samenwerken. Elkaar versterken om zo toe te werken naar het beste onderwijs voor ieder kind.

Daarom zijn we ontzettend blij met de slimme koppeling Rooster Synchronisatie. Deze unieke oplossing  met onderwijsvriend Zermelo zorgt ervoor dat jouw rooster nu beschikbaar is in Outlook en dus ook in Teams. Dit is niet alles, leerlingen kunnen zelfs werken met keuze vakken en mutaties. Hij is nu beschikbaar voor jou!

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we leggen je graag uit hoe dit hulpmiddel jouw school verder kan helpen.

Download de brochure

 

Emiel Jansen

ICT Adviseur Onderwijs

 

1
0
0
0
1