Waarom doen we aan kennisoverdracht?

Technologie is een exponentiële versneller van vooruitgang. Daarom ondersteunt SPEYK met een continue gedrevenheid haar klanten om te blijven innoveren. Zij is technologisch gedreven en altijd gericht op het beste eindresultaat. Met haar kennis vertaalt zij complexe IT naar heldere en slimme technologie. Zij draagt trots bij aan veilige oplossingen die écht werken en die de juiste snaar weten te raken in jouw organisatie. SPEYK is een gamechanger die helpt ambities te realiseren en bouwt een langdurige relatie op met haar klanten. Het is een rol waar zij persoonlijk, betrokken en dienstbaar haar verantwoordelijkheid in neemt.

DE JUISTE SNAAR RAKEN IN HET ONDERWIJS

Docenten en leerlingen worden blij van slimme en veilige technologie. Efficiënt samenwerken door de relevante documenten te kunnen delen en tegelijk te bewerken. Zo werkt een docent samen met de leerling en ervaren de leerlingen naast de lesstof ook meteen wat modern samenwerken echt betekent.

AMBITIES WAARMAKEN DOOR KENNIS TE DELEN

Altijd gericht op mensen. Verstand van technologie, branche en uitdagingen. De gedreven specialisten van SPEYK zijn aantoonbaar in staat elk project geruisloos en met de juiste service te realiseren en te onderhouden. Mensen binnen uw organisatie blij maken met slimme en veilige technologie.

DE GAMECHANGER IN HET BEDRIJFSLEVEN

In een wereld waarin alles draait om digitale transformatie is flexibiliteit en mobiliteit belangrijker dan ooit, ongeacht in welke branche je beweegt. Mobiel werken is namelijk niet alleen werken vanaf een smartphone maar juist vanaf een werkplek die zich aanpast aan de behoefte, situatie en apparaat van de gebruiker.