Wie ben jij? Bekijk snel jouw resultaat!

Jouw resultaat: Koos “Koers Kwijt”


Ai, schakel hulptroepen in! Het is NU tijd!

Je hebt net als Koos het idee dat je nog wel even op de oude manier door kunt gaan. Met kompas en kaart… Je komt er uiteindelijk wel, maar te laat. Anderen pakken de snelste route via Maps en gps. Mensen die wel nieuwe technieken omarmen en die WEL die missende brug over de rivier opmerken en automatisch omgeleid worden. Jouw verouderde werkwijze zorgt ervoor dat je achter raakt. Je raakt de verbinding kwijt met de mensen naast je die wel nieuwe technologie omarmen. Maak dus betere keuzes.

Het is NU tijd om in te stappen!

Ben jij Koos of zie je sterke gelijkenissen? Dan is het is NU tijd om te veranderen en je aan te passen aan deze tijd en aan nieuwe mogelijkheden en wensen van mensen. Dus wees die aantrekkelijke werkgever/schoolleider en organisatie! Achterblijven is verliezen. Probeer kleine stappen te zetten, want veel kleine stappen zorgen voor grote stappen op de lange termijn. Je doet het niet alleen, wij helpen je hiermee!

De vervolgstappen..

Je begint zoals gezegd met kleine stappen. Hoe ziet je omgeving er nu uit en hoe kunnen we stap voor stap het werken in de cloud introduceren? Mensen vaardiger maken. Met meer gemak gaan werken. Je hoeft niet direct te beginnen met technieken als BI en Artificial Intelligence. Juist niet. Begin met wat jou direct gaat helpen en waar je het rendement direct van terug ziet.

Ga next level. Word een Super Hero! 

Veel administratieve processen binnen jouw (school)organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van je (klant)relaties of leerling administratie tot het uitbetalen van mensen en van het schrijven van projecturen tot de financiële administratie. Alles wat we op een school/werkdag doen komt samen in drie thema’s: informeren, communiceren en samenwerken. Of je nu op school lesgeeft of projecten managed bij een bedrijf. Microsoft 365 in combinatie met onze eigen slimme dienstverlening en apps gaan jou ondersteunen in het maken van digitale stappen. Het resultaat?

 

  1. Jij verliest geen tijd aan dubbele vastlegging (werkdruk verlagen)
  2. Je werkt super efficiënt (kwaliteit en ‘next level’)
  3. Je kunt je zorgeloos richten op je kerntaken (focus)
  4. Je gaat meer plezier krijgen in je werk (tevredenheid rijst de pan uit!)
  5. Je hebt een side kick met marktkennis die er altijd voor je is voor strategische en tactische keuzes in jouw digitale transformatie (persoonlijke begeleiding)
Hier wil ik meer over weten!

Sla geen stap over. Mensen áltijd centraal. Het veranderproces van zero tot hero!

Bewust/noodzaak

Enthousiasmeren en betrekken

Trainen en vaardig worden

Meebewegen en wendbaar worden

Hier wil ik meer over weten!