In deze reeks OnDemands delen Karen en Jessica hun kennis over organiseren en communiceren op school. SPEYK’s expertise ICT en het creëren van de beste beleving hiervan op school voor iedereen sluit naadloos aan bij de onderwerpen waarmee zij inspireren in deze reeks. Veel kijkplezier!

Communicatie tips & trucs in maar 20 minuten

Communicatie wordt vaak vergeten of  krijgt weinig aandacht tijdens ICT verandertrajecten. Wij zijn ervan overtuigd dat het slagen van een ICT traject echt valt of staat met een goede interne communicatie. Vaak vragen scholen ons: kun je dan even een communicatie-template aanleveren? Helaas werkt dat echt niet zo, er bestaat geen blauwdruk. Iedere school is anders, iedere verandering is anders. Daarom geven we je in dit webinar een paar tips en trucs die je kunt aanpassen op jouw situatie.

Meer draagvlak binnen school door deze communicatie aanpak!

Er bestaat geen blauwdruk voor de perfecte communicatie aanpak, maar wel tips & tricks uit onze ervaringen bij klanten. Deze delen we met je de komende 15 minuten.

De stappen en middelen die je (in)zet bij een communicatie traject van een nieuwe digitale leer- en werkomgeving. Beweeg mee in de transitie! Enthousiasmeren en alles blijven benutten (ook wanneer de functionaliteiten doorgroeien).

Van communicatieplan naar actieplan! Het nut, de noodzaak en heldere communicatie

 

Alsjeblieft! Van ons, voor jou!

 Om je op weg te helpen en te inspireren delen een lijst met middelen en kanalen + voorbeelden die je in kunt zetten.

 
In het kort

Voor: Communicatiemedewerker, ICT coordinator, adviseur, bestuurssecretaris en iedereen op school die geïnteresseerd is in de kracht van communicatie op school
Datum: wordt snel bekend gemaakt!
Presentator: Jessica Blijleven & Karen Bevers
Kosten: Geen. Wij investeren graag in kennis van communicatie in het onderwijs.

Binnenkort gaat deze OnDemand live! Houd Linkedin goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor nog meer inspiratie.

0
0
0
0
0