Datum 1 november 2023
Tijd 15:30 – 16:15
Locatie Online via Teams
Sprekers Danny van Dijk (AvePoint) en Jeroen van Ree (SPEYK)
Voor Iedereen binnen het onderwijs die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van online toetsen met behulp van Examena
Kosten Gratis

Een digitale toets afnemen, zonder je zorgen te maken over bijvoorbeeld privacy, spieken en fraude. Dit is mogelijk met Examena van onze partner AvePoint. Deze tool maakt namelijk gebruik van de nieuwste Microsoft-technologie en zorgt ervoor dat je leerlingen op schema blijven, of ze nu online of fysiek aanwezig zijn.

Online examineren met Examena

We leven in een digitaal tijdperk en dat betekent dat ook het afnemen van toetsen meer en meer online afgenomen zullen gaan worden. Angst voor een slechte netwerkverbinding of de veiligheid van je leerlingen zijn verleden tijd, want Examena biedt een veilige, intuïtieve en online toetservaring voor studenten én docenten. Docenten kunnen examens samenstellen die perfect zijn afgestemd op de doelstellingen en resultaten van het lesprogramma.

Geavanceerde proctoringtechnologie

Digitaal surveilleren en beoordelen was nog nooit zo eenvoudig. Examena maakt real-time toezicht op afstand mogelijk. Moderators, surveillanten of andere examenadministratoren houden volledige controle. Dankzij de anti-spiektechnologie kunnen surveillanten live digitaal surveilleren, met behulp van een scherm of in een volledige 360°-werkruimte.

Dynamische rapporten

Als docent wil je je leerling goed begeleiden. Inzicht is dan van cruciaal belang. Met behulp van dynamische rapporten kunnen docenten toetsresultaten bekijken, bijhouden en analyseren.. Deze gedetailleerde inzichten stellen docenten daarmee in staat om kandidaten effectief te begeleiden naar verbetering.

Live webinar

Nieuwsgierig wat Examena voor jou kan betekenen? Op 1 november om 15.30 uur organiseert SPEYK in samenwerking met AvePoint een live webinar over Examena. We laten je de software zien en geven meer tekst en uitleg over alle mogelijkheden. Meld je aan en ontdek het examineren van de toekomst!

0
0
0
0
0