Maatschappelijk betrokken

Betrokken in ‘business’ en in de maatschappij.

SPEYK richt zich niet alleen op ‘de business’ maar richt zich ook op andere verantwoordelijkheden die bij ondernemen komen kijken. Daarom is zij begaan met haar klanten, haar medewerkers en de omgeving waarin zij onderneemt. Waar mogelijk draagt zij een steentje bij. Niet alleen door een financiële bijdragen, maar ook door de jeugd d.m.v. een leerplek kennis bij te brengen en medewerkers te stimuleren om vrijwillig mee te werken aan maatschappelijke projecten. Zo zet zij zich voor sociale, culturele en sportieve activiteiten.

Een warm hart.

SPEYK ziet sponsoring als een mogelijkheid om klanten en medewerkers te betrekken bij activiteiten in Nederland. Enkele organisaties die SPEYK een warm hart toedraagt zijn:

Elkaar stimuleren.

Met haar kennis en expertise zet SPEYK zich in om haar klanten te ondersteunen en te stimuleren. Maar ook andere maatschappelijke doelen helpen bij het bereiken van goede prestaties. Het doel is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Graag zou SPEYK elk goed doel steunen, helaas is dit niet mogelijk en is zij genoodzaakt keuzes te maken in welke doelen zij wel en welke doelen zij niet steunt.

Meer weten of een verzoek?

Voor verzoeken kan je terecht bij marketing@speyk.nl.