Voor de medewerker

In één overzicht jouw agenda zien, belangrijke documenten kunnen volgen en het laatste bedrijfsnieuws lezen. Met DigiPlein365 is dit mogelijk. Vanuit jouw persoonlijke werkomgeving navigeer je eenvoudig en snel naar jouw favoriete applicaties. Je kunt altijd en overal online samenwerken met collega’s, van binnen én buiten jouw organisatie. Werk bijvoorbeeld tegelijkertijd samen in één document of start snel een team vergadering vanaf jouw eigen locatie. Op kantoor of thuis. DigiPlein365 bespaart je veel tijd en geeft jou de tijd om je te focussen op wat echt belangrijk voor je is. 

“Vaak komt de aanvraag vanuit de klant, maar SPEYK denkt mee en biedt het aan terwijl wij het niet verwachten en dat is zeer aangenaam.”

Fontijn Vleeswaren

De gamechanger met een moderne werkplek

Waarom een moderne werkplek? In een wereld waarin alles draait om digitale transformatie is flexibiliteit en mobiliteit belangrijker dan ooit, ongeacht in welke branche je beweegt. Mobiel werken is namelijk niet alleen werken vanaf een smartphone maar juist vanaf een werkplek die zich aanpast aan de behoefte, situatie en zelfs apparaat van de gebruiker.

Een kant-en-klare moderne werkplek waar uitsluitend met applicaties gewerkt kan worden die passen bij de rol of functie van de gebruiker. Creëer de digitale community waar binnen en zelf buiten de organisatie veilig, effectief en efficiënt samen gewerkt kan worden. Altijd en overal toegang tot documenten, e-mail, agenda en andere vertrouwde programma’s.

Contact opnemen