De digitale leeromgeving zorgt voor veel data van leerlingen en medewerkers, waardoor je gemakkelijk de grip op je data kwijt kunt raken. Hoe zie je bijvoorbeeld of er geen gevoelige persoonsgegevens in openbare documenten staan? Hoe houdt je overzicht in hoeveel externe gebruikers er in jouw digitale omgeving actief zijn? Hoe weet je waar de risico’s op een datalek zitten?

Door samen te werken en te blijven innoveren zet SPEYK zich in voor de beste digitale omgeving voor scholen, waarin je veilig kunt werken en grip houdt op je data. Hierdoor kun je alle gemakken van Microsoft zorgeloos blijven gebruiken in jouw onderwijs! Denk aan het eenvoudig samenwerken in Teams, het overzichtelijk inrichten van bestanden in SharePoint en de continue toegang tot jouw persoonlijke documenten via OneDrive. Zo zorgen we voor een veilige leeromgeving voor ieder kind.

Wij helpen je om inzicht te krijgen in je data waardoor je de regie terugkrijgt. Met behulp van duidelijke rapportages kun je tijdig veiligheidsrisico’s van jouw digitale leeromgeving signaleren. Door hier samen op te acteren maken we de digitale leeromgeving van jouw school veiliger.

Meer weten?

Wil je weten hoe jij meer regie over je data krijgt? Download dan onze brochure of neem contact met ons op. We kijken samen naar wat het beste bij jouw school past.  

Vul de gegevens in en ontvang onze brochure.

 

Emiel Jansen

ICT Adviseur Onderwijs

 

0
0
0
0
0