Het kan! Jouw rooster in Outlook.

Meer overzicht en gemak voor docenten en leerlingen!

Wil je meer weten over roosters in Outlook?

Wil je meer weten over onze roostersynchronisatie of deze mooie ontwikkeling delen met je collega’s? Download dan de brochure met heldere uitleg.

Heb je onze presentatie gezien op het Zermelo Symposium?

Tijdens deze keuzepresentatie op het Zermelo Symposium hebben wij gedeeld hoe je toe kunt werken naar één digitale plek voor het (blended) onderwijs op jouw school. Een nieuwe mogelijkheid in het centraliseren van informatie is dat we roosters beschikbaar hebben gemaakt in Outlook. Dit hebben wij samen met Zermelo d.m.v. een slimme koppeling gerealiseerd. De volgende stap en release is dat leerlingen ook roosters kunnen muteren in Teams, door bijvoorbeeld zelf andere keuzes te maken (binnen gestelde kaders).

Download brochure

Onderwijs zonder houdbaarheidsdatum creëren we samen!

Ga jij samen met SPEYK vanuit jullie schoolvisie stap voor stap werken aan digitale uitdagingen op school? Door samen te werken met SPEYK kan je écht sprongen gaan maken. We gaan je inspireren en bewegen tot innoveren. We gaan impact maken op school, leerlingen en ouders.

Technologie en de juiste dosis begeleiding gaan ervoor zorgen dat ICT effectief wordt ingezet en benut. De vooruitgang is merkbaar in meer overzicht voor docenten, persoonlijk blended onderwijs voor leerlingen en het faciliteren van duurzaam onderwijs door de leiding/bestuur door gebruik te maken van een digitale werkomgeving die voorziet in wat de mensen op school vandaag nodig hebben.

Klaar om de sprong te maken?