Microsoft biedt de premiumversie van Microsoft Teams zes maanden gratis aan, schrijft BusinessInsider. Door de verspreiding van het coronavirus werken er meer mensen thuis, om besmetting te voorkomen. Met Microsoft Teams hoeft thuiswerken geen belemmering te zijn voor het samenwerken. De proefperiode voor Teams was oorspronkelijk bedoeld voor ziekenhuizen, scholen en bedrijven in China, maar is nu wereldwijd beschikbaar gemaakt.

In Teams kunnen medewerkers van een bedrijf verschillende kanalen aanmaken waarin zij via chatberichten overleggen en bestanden uitwisselen. Ideaal voor collega’s die thuiswerken. Microsoft Teams heeft standaard een gratis versie, maar Microsoft laat gebruikers nu de geavanceerde, betaalde functies gratis gebruiken. In de premiumversie van de app kunnen gebruikers ook online- en videovergaderingen inplannen. Lees hier meer over Teams.

Op 10 maart worden een aantal premiumfuncties verwerkt in de gratis versie van Teams, dan is het ook bij de gratis versie mogelijk om videoconferenties in te plannen. (Bron: nu.nl)

Wil jij gebruik maken van Teams om eenvoudig thuis te werken en te communiceren met collega’s? Wij helpen jou graag. Neem contact met ons op via support@speyk.nl of bel naar 0318 – 743 333

0
0
0
0
0