SPEYK heeft de Authorized Education Partner (AEP) status behaald bij Microsoft. Met deze status kunnen wij gecertificeerde academisch geprijsde software van Microsoft, onder andere in CSP vorm, aan onderwijsinstellingen aanbieden. SPEYK treedt hiermee toe tot het selecte gezelschap van geautoriseerde Microsoft Educatie partners.

Naast onze Microsoft Gold ISV partner status kunnen wij nu ook de AEP status toevoegen aan onze Microsoft-competenties. Dit betekent dat wij nog meer kennis in huis hebben om onderwijsinstellingen beter te bedienen. Met Microsoft producten en Learning Tools ondersteunen wij scholen bij uitdagingen en vraagstukken in onderwijs & ICT.

Het AEP programma is ontwikkeld om de service aan eindgebruikers en partners te verbeteren, met betere opleidingsmogelijkheden. Het AEP programma geeft SPEYK het recht om academische licenties en producten te kopen en te verkopen aan gekwalificeerde educatieve gebruikers.

Portrait of a students studying in library

Microsoft zet al jaren stevig in op educatie en heeft diverse producten die bijdragen aan zowel de productiviteit als het plezier in leren. Met Office 365 in de klas kunnen docenten eenvoudig lessen voorbereiden en kunnen leerlingen snel en makkelijk met elkaar samenwerken. Ook ontwikkelen leerlingen de vaardigheden die ze later voor hun werk nodig hebben.

Wij gaan graag met je in gesprek over de toepassing van ICT in het onderwijs. De koffie staat klaar. Meer weten of een afspraak maken?

           

0
0
0
0
0