We zijn trots te mogen melden dat we in de afgelopen maanden een mooi aantal nieuwe schoolbesturen als klant mochten verwelkomen. Zij hebben gekozen voor DigiPlein365, de online werk- en leeromgeving voor de medewerker in het onderwijs. Altijd, overal en op elk device online kunnen samenwerken.

Hieronder een greep uit de nieuwe klanten:

  • Stichting Wijzer in Opvang & Onderwijs
  • Stichting Wijzer aan de Amstel
  • Stichting Spaarnesant

Met DigiPlein365 heb je als medewerker in één overzichttablet DP365 alle middelen die je op een schooldag inzet binnen handbereik. Niet meer zoeken naar applicaties of bestanden, geen tijd meer verspillen aan randzaken, maar 100% gefocust kunnen zijn op jouw werkzaamheden binnen het onderwijs. Eenvoudig en efficiënt met collega’s binnen DigiPlein365 samenwerken door de juiste documenten en informatie te kunnen delen en tegelijk te kunnen bewerken. Communiceer vanuit één centrale werkomgeving met de juiste doelgroep en vind en deel expertises binnen een handomdraai.

Welkom! We kijken uit naar een mooie verdere samenwerking.

Wij gaan graag met je in gesprek over DigiPlein365 en de Moderne Werkplek op jouw school. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

{{cta(‘a56db8d6-f4fb-4452-8c91-4e5be6413a08’)}}

           

0
0
0
0
0