Misschien was het je al opgevallen. SPEYK heeft een ander uiterlijk gekregen. Het is tijd voor een nieuwe positionering en huisstijl. Vernieuwend, compleet en consistent.

In 2013 is de naam SPEYK ontstaan, vanuit de SB Groep. Wij zien dat wij de afgelopen jaren enorm zichtbaar zijn geweest met SPEYK en onze huisstijl. Kenmerkend als een retro, vintage en stoer merk. Maar alles raakt in een stroomversnelling en de technieken van vandaag veranderen snel. Wij vinden het belangrijk om in deze versnelling bij te blijven, te innoveren en kennis op te blijven doen.

Onze uitstraling verandert hier ook in mee. Tijd om te vernieuwen waar nodig, compleet te maken voor het totaalplaatje en consistente marketing door te voeren zodat iedereen weet wie SPEYK is. Een uitstraling die aansluit op wat jij belangrijk vindt.

Wij zijn erg trots op het resultaat! Onze website, teksten, documenten en foto’s hebben een nieuwe uitstraling gekregen. Bekijk nu onze website en volg ons op LinkedIn om de nieuwe huisstijl van dichtbij te zien.

Winactie
Vind de drie SPEYK koffiekopjes op onze website en maak kans op een smakelijke prijs. Hint: het wordt op dit moment nog gebrouwen. Stuur de screenshots naar en maak kans!

retro fotostudio7 -3587-1-1 retro fotostudio7 -3613-2-1 retro fotostudio7 -3624-3-1

Aan onze dienstverlening verandert er natuurlijk niets. Wij blijven bereikbaar op 0318 – 743 333 of mail naar support@speyk.nl met jouw vragen.

0
0
1
0
0