Microsoft is wijzigingen aan het doorvoeren met betrekking tot Office 365 voor leerlingen in het primair onderwijs. Er komt een nieuwe licentie beschikbaar die de oude drie licenties gaat vervangen. Lees verder voor meer informatie.

Er komt een nieuwe leerling licentie beschikbaar voor leerlingen en studenten in het primair onderwijs. De leerling licentie van Microsoft bestaat niet meer uit drie losse licenties maar wordt één licentie. De leerling licentie komt nu beschikbaar als: Gebruiksvoordeel Microsoft 365 A3 voor leerlingen en studenten. De functies blijven gelijk.

Als gevolg is het nodig om de Office 365 licenties van alle leerlingen van jouw onderwijsinstelling opnieuw te koppelen. Ook eventuele applicaties welke je voorheen uitgesloten had voor gebruikers moet je opnieuw activeren.

Indien je de afspraken met APS IT-diensten handhaaft, zijn het (nieuwe) cloud abonnement en de licenties voor jouw onderwijsinstelling medio februari beschikbaar.

Deze werkzaamheden voeren wij regelmatig uit en hierbij ondersteunen wij je graag. Kun je ondersteuning gebruiken bij het koppelen of vernieuwen van de licenties bij één of meerdere gebruikers? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij SPEYK of bel naar 0318 – 743 333

0
0
0
0
0