Het jaarlijkse proces rondom het maken, aanpassen, controleren en borgen van het PTA is een grote, tijdrovende en foutgevoelige klus voor alle scholen. Werken jullie nog met Excel-bestanden die rondgestuurd worden en ingevuld moeten worden? Dat is met de Magister PTA App verleden tijd!


Benieuwd wat de Magister PTA App voor jouw school of stichting kan betekenen? Vul dan onderstaand je gegevens in en we sturen de opname van de webinar jouw kant op.

PTA – EEN TIJDROVENDE KLUS VOOR VEEL SCHOLEN

Het jaarlijkse proces rondom het maken, aanpassen, controleren en borgen van het PTA is een grote, tijdrovende en foutgevoelige klus voor alle scholen. Veel scholen werken met zelfgemaakte lijsten en Excel-bestanden die rondgestuurd worden en gevuld moeten worden. Daarnaast moeten de PTA’s op de juiste wijze ingevuld worden in Magister. Dit levert vaak extra werkdruk op, maar ook een gebrek aan overzicht. Want wie moet het PTA nog invullen en/of controleren? En wie bewaakt de uniformiteit van het invullen van de PTA’s? 

DE MAGISTER PTA APP

Om dit proces te versimpelen en de uniformiteit te waarborgen heeft SPEYK de Magister PTA App ontwikkeld. De Magister PTA App is ontstaan uit een samenwerking tussen VO Zeeuws-Vlaanderen en SPEYK. Met onze gebruiksvriendelijke App wordt het invullen, aanpassen en goedkeuren van het PTA versimpeld, versneld en wordt de foutgevoeligheid eruit gehaald. De beheerders hebben een overzicht van alle PTA-data en kunnen als alles is gecontroleerd het afgeronde PTA simpel in Magister inlezen, zodat in één slag alle toetsen goed staan ingevoerd. 

IN HET KORT

Voor: Voortgezet onderwijs, specifiek bedoeld voor degene die verantwoordelijk is voor het verzamelen / completeren / invoeren van het PTA zoals de Magister functioneel beheerder en examensecretaris. 
Sprekers: Sven Akkermans & Kasper Bodegom

0
0
0
0
0