Technologie is een steeds groter onderdeel om sterk onderwijs te kunnen bieden en de beste digitale werk- en leeromgeving te creëren.


Bewustwording van de risico’s

Technologie is ook fantastisch en biedt enorm veel kansen, alleen het neemt ook risico’s met zich mee. Risico’s waar we soms geen weet van hebben, óf wel weet van hebben maar er eigenlijk te weinig mee doen. Hoog tijd dat hier verandering in komt, want we willen allemaal een veilige werk- en leerplek voor iedereen.

Schakelen op verplichtingen vanuit de overheid

Digitaal Veilig werken en leren zal ook bij jou op school hoog op de prioriteitenlijst staan. Vanaf schooljaar 2023-2024 wordt het voor schoolbesturen namelijk verplicht om in het jaarverslag aandacht te besteden aan informatiebeveiliging en privacy (IBP). Ook het normenkader voor digitale veiligheid in het onderwijs wordt actief.

Laat je inspireren en aan de slag!

Wij gaan je deze ochtend informeren over de enorme groei aan data, het regie houden op data en veiligheid, cybersecurity risico’s en digitaal weerbaar worden. Van beleid tot aan praktische tips, alles komt aan bod zodat jij met een bak vol kennis terug naar school gaat en aan de slag kunt.

Je krijg lesmateriaal voor leerlingen na het event mee: de quiz Doe jij het veilig? voor meer bewustzijn in de klas, want iedereen is belangrijk en heeft zijn rol in digitale veiligheid.


In het kort

Voor: Schoolleiders, bestuursleden, afdelingscoördinatoren en iedereen op school die zich willen laten inspireren met uitdagende vraagstukken die ICT en beleid raken. Voor PO & VO!
Datum: donderdag 23 maart
Tijden: 09.30 – 13.30
Locatie: Bij SPEYK

Presentator: SPEYK
Kosten: Geen. Wij investeren graag in kennis in het onderwijs.

Meld je aan en we zien je graag de 23e!

 

0
0
0
0
0