Onze medewerkers


Speyk telt meer dan 35 experts, die binnen diverse specialismen en markten jouw organisatie versterken met kennis en kunde in ICT. Kwaliteit bieden en dienstbaar zijn naar jou.

Expert in MKB, Food en onderwijs
SPEYK is jouw ICT dienstverlener uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor het MKB, food en onderwijs. Ons doel is tevreden klanten en eindgebruikers. Dit doen we door de beste service te leveren en top begeleiding te bieden als het gaat om nieuwe ICT oplossingen. Gedreven om het beste voor jou te bereiken. Betrokken in het oplossen van jouw ICT vraagstukken en uitdagingen. Persoonlijk en dienstbaar in onze ondersteuning. Wij bieden je nieuwerwetse ICT: De nieuwste technieken met de prettige mentaliteit van toen.
Sterk in ICT services
SPEYK biedt je managed- en cloud services in combinatie met een breed assortiment van advies en trainingsdiensten. We bevinden ons in de digitale transformatie. Iedere organisatie heeft hier in mindere of meerdere mate mee te maken. De vraag is niet of je de transitie wilt maken naar de Cloud, maar wanneer. Deze transitie doorloop je niet alleen. SPEYK heeft jarenlange ervaring in het technisch en tactisch begeleiden van jouw organisatie. Vanuit jouw visie, missie en doelen creëren we een roadmap naar jouw perfecte ICT omgeving. Met oog op de wensen van mensen en de technieken van de toekomst.
Uniek in begeleiding van adoptie
Tevreden medewerkers realiseer je o.a. door hen de juiste werkomgeving en middelen te bieden. Zo ligt onze focus niet alleen op de technologie, maar juist ook op de begeleiding in adoptie van een nieuwe werkwijze. In dit digitale tijdperk verandert er veel voor medewerkers. Het vraagt een andere, nieuwe manier van werken. Met nieuwe en onbekende tools. Daarom is deze begeleiding zo belangrijk. Dit is de sleutel voor succes. Je maakt zo 'nieuwe ICT' leuk voor medewerkers. Dit betaalt zich uit in succes voor jouw bedrijf of school. Daarom kies je voor SPEYK. Wij helpen je net dat beetje meer.