Waardevolle kennis moet je niet voor jezelf houden, die moet je delen. Zeker wanneer je er andere mensen mee kunt helpen. Daarom organiseert SPEYK regelmatig sessies over Office 365 voor het onderwijs en voor het bedrijfsleven. Twee uiteenlopende vakgebieden, maar waar in beiden nog veel te leren valt.

Als Microsoft partner trainen wij onszelf om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën en tools die er beschikbaar zijn in Office 365. Het mooie aan Office 365 is dat er veel tools beschikbaar worden gesteld die elke gebruiker kan raadplegen. Wat kan Office 365 voor jou betekenen?

  • Overzicht in al je documenten en bestanden
  • Eenvoudig online samenwerken
  • Jouw data goed beveiligd in de cloud
  • Altijd, overal en op elk device te gebruiken
  • Geen tijd kwijt aan onderhoud en updates

Het is een platform met vele voordelen dus, die online en productief samenwerken eenvoudig maken.

Na de eerste keer inloggen in Office 365 herken je al snel de bekende iconen van bijvoorbeeld Outlook, PowerPoint of Word. Op elk moment, elke locatie en elk device kun jij bij jouw documenten, bestanden, informatie en contact opnemen met collega’s.  Een grote verbetering ten opzichte van de traditionele vaste werkplek waarbij je alleen op kantoor bij bijvoorbeeld e-mails of bestanden kon.

Office iconen

Veel mensen werken met deze bekende tools en laten het daarbij. In mijn ogen is dat zonde van de mogelijkheden! Je koopt toch ook geen nieuwe smartphone om er vervolgens alleen maar mee te bellen?

Office 365 heeft een groot aanbod aan tools welke jouw werkdag een stuk eenvoudiger en productiever maken. OneNote is bijvoorbeeld een mobiel kladblok, die je ook gelijk kunt delen met anderen. Teams is de plek om in verschillende groepen samen te werken, te vergaderen en bestanden te delen. En wat dacht je van communicatiesites waar je het laatste nieuws, de verjaardagskalender of het actuele weerbericht kan plaatsen? En dit alles deel je binnen 1 klik met collega’s, leerlingen of zelfs externe personen.

Beleef Office 365 van dichtbij

Om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden van Office 365 organiseren wij meerdere malen per jaar Sessie ModernPages 21-3-2019-4kantbeleefsessies. Sessies waarin je op een Microsoft Surface, die wij beschikbaar stellen, meekijkt in Office 365. Hier is volop aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt.

Wil je meer weten van één specifieke tool? Dan organiseren wij inspiratiesessies over bijvoorbeeld SharePoint Modern Pages of Microsoft Teams. Je kunt kosteloos deelnemen aan deze sessies en achteraf gebruik maken van een lekkere lunch.

Naast sessies bezoeken bij SPEYK is er ook de mogelijkheid om sessies op locatie aan te vragen, over een onderwerp naar jouw wens. Bijvoorbeeld een workshop over Teams, over cloudadoptie, noem maar op. Onze SharePoint consultants komen graag naar je toe om jou en je collega’s te onderwijzen over het moderne leren en werken.

Zelf deelnemen aan een beleefsessie, kennissessie of webinar  van SPEYK? Bekijk onze events en meld je direct aan. 

           

0
0
0
0
0