Speyk’s nieuwerwetse ICT voor bedrijven en scholen

Jouw ict dienstverlener voor advies, bouw en continuïteit

Expert in MKB, Food en onderwijs
SPEYK is jouw ICT dienstverlener uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor het MKB, food en onderwijs. Ons doel is tevreden klanten en eindgebruikers. Dit doen we door de beste service te leveren en top begeleiding te bieden als het gaat om nieuwe ICT oplossingen. Gedreven om het beste voor jou te bereiken. Betrokken in het oplossen van jouw ICT vraagstukken en uitdagingen. Persoonlijk en dienstbaar in onze ondersteuning. Wij bieden je nieuwerwetse ICT: De nieuwste technieken met de prettige mentaliteit van toen.
Sterk in ICT services
SPEYK biedt je managed- en cloud services in combinatie met een breed assortiment van advies en trainingsdiensten. We bevinden ons in de digitale transformatie. Iedere organisatie heeft hier in mindere of meerdere mate mee te maken. De vraag is niet of je de transitie wilt maken naar de Cloud, maar wanneer. Deze transitie doorloop je niet alleen. SPEYK heeft jarenlange ervaring in het technisch en tactisch begeleiden van jouw organisatie. Vanuit jouw visie, missie en doelen creëren we een roadmap naar jouw perfecte ICT omgeving. Met oog op de wensen van mensen en de technieken van de toekomst.
Uniek in begeleiding van adoptie
Tevreden medewerkers realiseer je o.a. door hen de juiste werkomgeving en middelen te bieden. Zo ligt onze focus niet alleen op de technologie, maar juist ook op de begeleiding in adoptie van een nieuwe werkwijze. In dit digitale tijdperk verandert er veel voor medewerkers. Het vraagt een andere, nieuwe manier van werken. Met nieuwe en onbekende tools. Daarom is deze begeleiding zo belangrijk. Dit is de sleutel voor succes. Je maakt zo 'nieuwe ICT' leuk voor medewerkers. Dit betaalt zich uit in succes voor jouw bedrijf of school. Daarom kies je voor SPEYK. Wij helpen je net dat beetje meer.

Het verhaal van Speyk

Graag vertellen wij je ons verhaal. Hoe het allemaal begonnen is en waar we nu staan en waar we naartoe willen. Dit is ons verhaal...

2001

Almar te Nijenhuis is SB datacom gestart met 2 man. De eerste klanten worden begroet, voornamelijk in Veenendaal en omstreken.

2003

We worden druk. Er worden meer collega’s aangenomen.

2005

De Supportdesk wordt opgezet. We groeien naar 10 man.
We nemen de eerste ruimte af in het datacenter voor online diensten.

2006

We hebben inmiddels 100 vaste klanten.
We gooien het business model om van traditioneel op locatie naar remote en managed services. Maar we komen nog steeds graag bij onze klanten.
Ook van een echte techneuten organisatie veranderen we het model naar techniek en business gedreven.
We bestaan 5 jaar en vieren dit met zijn allen in Barcelona.

2009

Pand zo goed als plat en bouwen te gekke nieuwe kantoren. Het Koffiehuys voor koffie, bier en meetings wordt een feit.
Het datacenter krijgt een upgrade, de diensten nemen toe.

2010

De groei zet door. We tellen 22 collega’s
Slimme samenwerkingsverbanden worden gemaakt om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Focus op ketenpartners.

2013

Naamswijziging naar SPEYK en we gaan voor een compleet nieuwe uitstraling die echt bij ons past.
Na jaren veel onderwijs klanten te hebben bediend wordt de focus nu naast de MKB ook vol op het onderwijs gelegd. We breiden sterk uit richting het onderwijs.
Inmiddels bedienen we 500 klanten.

2014

Aparte business unit cloud wordt opgezet voor full focus op cloud services

2015

We zetten onze 24/7 dienst op. We zijn nu ook in de nachten bereikbaar

2016

Stap gezet richting ISO27001 certificering. We zijn inmiddels met 35 man en we groeien door. We zijn experts binnen onderwijs, MKB en Food.

2017

De onderwijsmarkt kan niet meer om ons heen en we sluiten steeds meer partnerships met partijen als Motion10, Tools4ever, Kennisnet en meer. We blijven groeien…