“Eén gestandaardiseerde werkplek voor alle filialen van Perry & Aktiesport. Een verbetering van de onderlinge communicatie en centraal beheer.”

L. Kayatoe, IT manager

Voorstellen
Perry & Aktiesport maken deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR), een dochter van JD Sports Fashion Plc. Twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan. JD Sports is een toonaangevende multichannel retailer in sport fashion en outdoor merken in Europa, Azië en Australië.
De groep heeft meer dan 900 winkels in een aantal retailformules en is trots op het feit dat het altijd haar klanten de nieuwste producten van de allerbeste merken biedt.

Aanleiding
Sports Unlimited Retail was op zoek naar een oplossing waarmee op een effectieve en efficiënte wijze de inzet van medewerkers en de verantwoording van gemaakte werkuren door deze medewerkers in de Perry & Aktiesport winkels beter kon worden gemanaged. Hierbij stond het leveren van optimale service centraal. Ook moest de communicatie tussen het hoofdkantoor in Aalsmeer en de winkels verder worden verbeterd door middel van directere lijnen en moeten de medewerkers in de winkels de mogelijkheid hebben om te kunnen werken in het Microsoft Office 2016 programma.

Oplossing
Op het hoofdkantoor van SUR in Aalsmeer heeft SPEYK de centrale en gestandaardiseerde werkplek voor alle filialen van Perry & Aktiesport ingericht op basis van Windows Remote Desktop Server (RDS) 2016. Deze werkplek bevat naast het plannings- en urenverantwoordingsprogramma Softbrick, het Microsoft Office 365 Pro Plus programma. Ook heeft ieder filiaal een eigen emailadres, zodat er eenvoudig over en weer kan worden gecommuniceerd over aankomende acties, campagnes en de dagelijkse gang van zaken. Alle filialen zijn uitgerust met een Thin Client opstelling die vanuit het hoofdkantoor in Aalsmeer centraal wordt onderhouden en beheerd.

Door het in gebruik nemen van de nieuwe centraal beheerde werkplek wordt in alle filialen van Perry & Aktiesport op een uniforme wijze gewerkt en is de communicatie tussen de filialen en het hoofdkantoor efficiënter ingericht.

Gekozen oplossingen

  • Windows RDS 2016
  • Microsoft Office 365 Pro Plus
  • HP Thin Client
0
0
0
0
0