Wie ben jij? Bekijk snel jouw resultaat!

Jouw resultaat: Rik “Ready to GO”


De eerste stappen zijn gezet!

Net als Rik hebben jullie de eerste stappen naar digitaal werken gezet. Je hebt geïnvesteerd in mooie nieuwe technieken als Microsoft 365. Alleen ben je ook aan het puin ruimen, want je komt erachter dat de mensen in jouw organisatie ook moeten LEREN werken met de nieuwe tools. Je merkt weerstand vanuit de organisatie, maar je wilt ook door met stappen blijven zetten want je bent goed op weg.

Je bent dus net als Rik goed bezig. Je bent op de goede weg. Pak vernieuwingen stap voor stap op en heb oog voor Cloud adoptie. Heb oog voor je mensen. Door nieuwe technologie te combineren met goede begeleiding, ga jij succes hebben en verdwijnt die weerstand voor enthousiaste mensen. 

En nu? Wat zijn de volgende stappen?

De digitale basis staat er. Maar jullie zijn er nog niet in geslaagd om volledig digitaal te werken? Je hoeft echt niet direct te beginnen met technieken als BI en artificial intelligence. Vanuit de basis die jullie hebben staan kun je namelijk processen gaan automatiseren. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor innovatie, creëer je stuurinformatie en beperk je vervelende administratieve taken tot een minimum. Het laatste papier uitbannen, dat moet je doel worden! En, focus hebben op het vaardig maken van jouw mensen.

Hier wil ik meer over weten!

Stappen zetten!

Veel administratieve processen binnen jouw (school)organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van je (klant)relaties of leerling administratie tot het uitbetalen van lonen en van het schrijven van projecturen tot de financiële administratie. Alles wat we op een werk/schooldag doen komt samen in drie thema’s: informeren, communiceren en samenwerken. Of je nu op school lesgeeft of projecten managed bij een bedrijf. Microsoft 365 in combinatie met onze eigen slimme dienstverlening en apps gaan jou ondersteunen in het maken van digitale stappen. Het resultaat?

 

  1. Jij verliest geen tijd aan dubbele vastlegging (werkdruk verlagen)
  2. Je werkt super efficiënt (kwaliteit en ‘next level’)
  3. Je kunt je zorgeloos richten op je kerntaken (focus)
  4. Je gaat meer plezier krijgen in je werk (tevredenheid rijst de pan uit!)
  5. Je hebt een side kick met marktkennis die er altijd voor je is voor strategische en tactische keuzes in jouw digitale transformatie (persoonlijke begeleiding)

Sla geen stap over. Mensen áltijd centraal. Het veranderproces van zero tot hero!

Bewust/noodzaak

Enthousiasmeren en betrekken

Trainen en vaardig worden

Meebewegen en wendbaar worden

Hier wil ik meer over weten!