Wie ben jij? Bekijk snel jouw resultaat!

Jouw resultaat: Sofie “Digital Superhero”


Net als Sofie ‘Digital Superhero’ pakken jullie kansen aan en voeren jullie regelmatig vernieuwingen door. Nieuwe technieken nemen jullie aan en je bent lekker op weg in de digitale transformatie. Je merkt wel dat niet iedereen in jouw organisatie even eenvoudig met jouw vooruitstrevende acties meedeint. Maar je wilt wel door, want je bent goed op weg.

Je bent net als Sofie goed bezig met het beste uit deze wereld te halen. Pak vernieuwingen stap voor stap aan en houd oog voor de mensen die ermee gaan werken. Maak van Cloud adoptie een vast onderdeel in jouw nieuwe trajecten; een standaard. Word als team een Digital Hero! Door nieuwe technologie te combineren met goede begeleiding ga jij succes hebben en verdwijnt die weerstand. Enthousiaste mensen komen ervoor in de plaats.

En? Wat zijn de volgende stappen?

 

De digitale basis is er. Jullie zijn vast ook al bezig met het automatiseren van processen op school of binnen je bedrijf. Pak door met SPEYK om stappen te blijven zetten en houd de focus op je digitale roadmap en adoptieplan. Ga cloud adoptie structureel invoeren en pluk de vruchten van jouw blije organisatie!

Hier wil ik meer over weten!

Ga next level! 

Veel administratieve processen binnen jouw (school)organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van je (klant)relaties of leerling administratie tot het uitbetalen van lonen en van het schrijven van projecturen tot de financiële administratie. Alles wat we op een school/werkdag doen komt samen in drie thema’s: informeren, communiceren en samenwerken. Of je nu op school lesgeeft of projecten managed bij een bedrijf. Microsoft 365 in combinatie met onze eigen slimme dienstverlening en apps gaan jou ondersteunen in het maken van digitale stappen. Het resultaat?

 

  1. Jij verliest geen tijd aan dubbele vastlegging (werkdruk verlagen)
  2. Je werkt super efficiënt (kwaliteit en ‘next level’)
  3. Je kunt je zorgeloos richten op je kerntaken (focus)
  4. Je gaat meer plezier krijgen in je werk (tevredenheid rijst de pan uit!)
  5. Je hebt een side kick met marktkennis die er altijd voor je is voor strategische en tactische keuzes in jouw digitale transformatie (persoonlijke begeleiding)

Sla geen stap over. Mensen áltijd centraal. Het veranderproces van zero tot hero!

Bewust/noodzaak

Enthousiasmeren en betrekken

Trainen en vaardig worden

Meebewegen en wendbaar worden

Hier wil ik meer over weten!