In januari gaan onze eigen Erwin, Aran en Almar naar de Bett 2019 in Londen. Hier laten ze zich een week onderdompelen in de nieuwste innovaties in het onderwijs op het vlak van technologie. Wij houden je op de hoogte van hun bezoek en de nieuwste educatie trends die ze tegenkomen. Maar je kunt ook met ze mee! Hieronder lees je hoe dat kan.

Onze partner OinO-Advies organiseert namelijk een Londen Bett reis waarbij je de Bett beurs bezoekt, maar ook langs gaat bij verschillende scholen en City Learning Centres. Deze reis is een uitgelezen kans om in contact te komen met onderwijs-collega’s uit eigen land en daarbuiten en kennis en ervaring te delen met elkaar.

bettthemesmainarticleimage

SPEYK sluit zich aan bij deze reis en nodigt jou uit om hier ook aan deel te nemen. Jouw vlucht en hotel in Londen wordt geregeld door OinO, om daar vervolgens vier dagen lang geïnspireerd te raken door de Bett, lokale scholen en City Learning Centres. Alles wordt voor je geregeld.

Bett show
De Bett show is een jaarlijks evenement voor iedereen die actief is in het onderwijs en op de hoogte wil blijven van de laatste technologische ontwikkelingen ten behoeve van educatie. Tijdens de Bett show kun je experimenteren met de nieuwste ICT uitingen en luisteren naar gepassioneerde experts. Daarnaast biedt het dé gelegenheid om collega’s uit de hele wereld te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Neem deel aan praktische seminars, workshops en demonstraties. 

Nieuwsgierig geworden? Via onderstaande button lees je over alle uitgebreide informatie over de reis en kun je je aanmelden. 

{{cta(‘10499fa8-7a58-44ad-b698-49eb76c39a22′,’justifycenter’)}}

Logo-OinO-nieuw-groot-v1-2            Logo SPK

0
0
0
0
0