Onlangs is SPEYK lid geworden van de Businessclub Vallei en Rijn. Wij gaan er wat moois van maken! We zijn trots om onderdeel te zijn van zo’n mooie Businessclub, in het midden van het land: Veenendaal. Etiënne Batenburg, lid van de businessclub, werd warm onthaald door Christian den Hartog en Han Palm bij het ondertekenen van het contract. 

Over Businessclub Vallei en Rijn

Hét business platform voor Veenendaal en omstreken telt op dit moment meer dan tweehonderd enthousiaste leden, die regelmatig bij elkaar komen om te netwerken en te genieten van de gezelligheid onderling. Een groot aantal ondernemingen uit verschillende sectoren zijn vertegenwoordigd. De aangesloten bedrijven zijn gevestigd in Veenendaal, Ede en Rhenen, maar ook ver daarbuiten. De Businessclub van Vallei en Rijn staat bekend als een sterk netwerk, waar men daadwerkelijk elkaar de business gunt. Door de connectie met het in de 2e divisie spelende G.V.V.V. is een deel van de leden liefhebber van voetbal. Maar met name het grootste gedeelte van de leden is aangesloten voor het vergroten van het zakelijk netwerk en het uitbreiden van de business.

Wat kan SPEYK als lid van de businessclub voor organisaties in de regio betekenen?

SPEYK zorgt met meer dan 50 specialisten, ook wel SPEYK-ers genoemd, voor de beste werkbeleving bij bedrijven en scholen. Een beleving die zorgt voor overzicht, eenvoud, gemak én juist dat plezier. Het middel dat SPEYK hiervoor inzet is een complete digitale werkomgeving met een sterk fundament. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende bouwstenen:

1. Advies en meedenken over visie, bedrijfsvoering en strategie
2. Transformeren door Cloud technologie
3. Beveiliging met Enterprise Security
4. Zekerheid door beheerde IT Services & Support
5. Stabiliteit door sterke ICT oplossingen
6. Groeien door Cloud Adoptie en begeleiding.


Naast ICT biedt SPEYK altijd met een flinke dosis begeleiding. SPEYK gelooft er sterk in dat die begeleiding (digitale adoptie) de succesfactor is in het creëren van de beste digitale werkbeleving. SPEYK werkt als Microsoft Gold Partner met de betrouwbare, veilige en innovatieve technologie van Microsoft voor een stevige basis om mee te groeien. Samen met SPEYK zorg je ervoor dat jouw organisatie in beweging blijft en de connectie blijft houden met de mens van vandaag. Daarom werk je samen met SPEYK.

Voor meer informatie over dit lidmaatschap:

Christian den Hartog

ICT Adviseur Bedrijfsleven

 

0
0
0
0
0