Leer hoe technologie leerlingen in hun kracht zet. Leer hen hoe zij een gelukkig leven (beroepsmatig) kunnen gaan leiden na hun studie. ‘Teaching Happiness’ is een serie webinars, verzorgd door mensen uit het vak (onderwijs) en technische onderwijs experts, die jou informeren over moderne leslokaal oplossingen.

Tegenwoordig leer je leerlingen niet alleen ‘kennis’ over vakken, maar krijg je ook te maken met verandering in gedrag, nieuwe media en snelle technologie. Uitdagingen die je wellicht bekend in de oren klinken is dat je als docent ook steeds vaker betrokken bent in het creëren van en begeleiden in een nieuwe digitale leer- en werkwijze.

Hoe gaan jouw leerlingen om met alle digitale middelen en mogelijkheden, die tegenwoordig beschikbaar zijn? Of hoe begeleid je hen juist in het selectief zijn en gericht te kiezen uit deze middelen?

Jouw doel als docent zal mede zijn dat jouw leerlingen op de lange termijn profijt gaan hebben door technologie (en hun kennis hiervan, competenties). Dat zij dit goed en slim weten in te zetten, in hun toekomstige beroep als Drone-Piloot, Medisch Robotbestuurder of misschien wel de Genetisch Adviseur..

drone

Microsoft Educatie heeft speciaal voor docenten een webinar serie opgezet, welke door onderwijs experts gegeven wordt. Heel interessant! Daarom deelt SPEYK dit met jou.

Praat met ons verder over het faciliteren van een moderne werkplek met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van productiviteit, effectiviteit en innovatie. Wil je het gesprek met ons aan? We delen graag onze kennis op gebied van technologie en mensen met je.

 

0
0
0
0
0