Door de pandemie zijn scholen massaal overgestapt op online onderwijs en Microsoft Teams was een populair middel om dit te realiseren. Nu mogen we gelukkig allemaal weer naar school. Betekent dit dan dat Teams overbodig is geworden? Nee, zeker niet! Wij gaan je uitleggen waarom Microsoft Teams juist het leer- en werkproces op school kan verrijken.

In dit webinar delen collega Maarten de Boer en onderwijsvriend Michel Bouman van Microsoft de voordelen van Teams in combinatie met het klassikale onderwijs. Slimme tips in het gebruik, werkwijze en handige tools.

Op woensdag 13 april is het webinar ‘Blijven leren en groeien met Microsoft Teams’ live uitgezonden. Kon je er niet bij zijn of wil je de webinar nog eens rustig nakijken? We hebben de opname online gezet. Bekijk het webinar hieronder terug.

Wil je de presentatie graag ontvangen? Stuur ons een bericht!

Ben je helemaal geïnspireerd en wil jij graag weten hoe je Teams kunt blijven inzetten om het onderwijsproces op jouw school te verrijken? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze onderwijsexperts.

Klaar om de sprong te maken?
0
0
0
0
0