Als school krijg je veel op je af. Verschillen tussen leerlingen, de hoge werkdruk, digitalisering en maatschappelijke vraagstukken – van kansenongelijkheid tot de impact van sociale media – hebben grote invloed op het onderwijs. Om het onderwijs te verbeteren zul je als onderwijsprofessional steeds weer in moeten spelen op ontwikkelingen en zelf ook ontwikkelingen in gang moeten zetten, en dat lukt alleen als je blijft leren.

In dit webinar delen collega Greg Priem en onderwijsvriend Laura Walter-Goudsmit van Edutrainers hun kennis om jou te helpen je rol te pakken als facilitator van het leren van en met elkaar. 

Op woensdag 20 april is het webinar ‘Houd regie op onderwijs en technologie’ live uitgezonden. Kon je er niet bij zijn of wil je het webinar nog eens rustig nakijken? We hebben de opname online gezet. Bekijk het webinar hieronder terug.

Wil je de presentatie graag ontvangen? Stuur ons een bericht!

Ben je helemaal geïnspireerd en wil jij graag meer weten over professionalisering op school? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze onderwijsexperts.

Klaar om de sprong te maken?
0
0
0
0
0