Al jaren bouwen wij persoonlijke DigiPlein365 en social intranet omgevingen voor onze klanten. Deze oplossingen presenteren een mix van vaste en rol gebaseerde informatie voor de eindgebruikers. Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag om net een stapje verder te gaan, zoals meer mogelijkheden rond personalisatie voor de eindgebruiker.

Hiervoor hebben wij onze nieuwste app ontwikkeld, de FlexGrid app. Deze app maakt het mogelijk om eindgebruikers zelf de indeling van de intranet pagina aan te laten passen. Het is met de FlexGrid ook mogelijk om delen van de pagina een vaste indeling te laten behouden en andere delen aanpasbaar te maken. De beheerder van het intranet kan configureren welke indeling de pagina heeft en welke onderdelen op de pagina verplaatsbaar zijn. Vervolgens kan de eindgebruiker zelf zijn persoonlijke weergave samenstellen.

Leuk uitgelegd, maar het is natuurlijk interessanter om deze app in werking te zien. Voor een demonstratie van de functionaliteiten verwijzen wij jou naar de onderstaande video, hierin zie je hoe een eindgebruiker de pagina aan kan passen.

Meer weten over DigiPlein365 en de FlexGrid app? Neem gerust contact met ons op.

0
0
0
0
0