Begeleid jij graag mensen bij het adopteren van een nieuwe digitale werkwijze? Bied jij graag een helpende hand en krijg je energie van kennis delen? Wij zijn op zoek naar een Adoptie Coach.

Direct reageren op deze vacature voor Adoptie Coach?
Stuur jouw motivatie en CV naar Almar te Nijenhuis via a.tenijenhuis@speyk.nl. Bij hem kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Wat ga je doen?
Je gaat je richten op de eindgebruikers die binnen bedrijven en het onderwijs gaan werken en leren met nieuwe technologie uit de Cloud (Microsoft). Jij slaat een brug tussen de business en techniek en je houdt ten alle tijden focus op de doelstellingen. Zo vertegenwoordig je onze consultants, maar ook onze klant en haar eindgebruikers.

Je bent verantwoordelijk voor een soepele overgang naar de nieuwe technologie (Microsoft 365, SharePoint). Zo zorg je ervoor dat de eindgebruikers de nieuwe technologie omarmen en adopteren in hun dagelijkse werkzaamheden. Je ontlast onze klanten op basis van jouw projectervaring met technologische verandertrajecten en draagt zorg voor het initiëren, begeleiden, uitvoeren en aansturen van  adoptietrajecten. Deze adoptiestrategie stel je niet alleen op, je maakt een adoptieplan in samenwerking met alle betrokkenen van het project. In deze rol werk je nauw samen met de communicatie afdeling van de klant en de (technische) consultants van SPEYK.

Naast de uitvoering van projecten zorg je in samenwerking met het adoptieteam voor het up to date houden van onze adoptiepropositie. Jouw creativiteit en ervaring in verandertrajecten zorgen ervoor dat SPEYK haar positie als adoptiepartner behoudt en verder groeit.

Persoonlijk budget
Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door middel van een persoonlijk budget. Dit budget mag jij inzetten om een opleiding of cursus te volgen of kennisevents te bezoeken in binnen- en buitenland. Binnen SPEYK krijgt elke werknemer een persoonlijk opleidingsplan.

Jij hebt:

– HBO of academisch werk- en denkniveau
– Sterke communicatie- en adviesvaardigheden
– Creatief denkvermogen
– Een open houding die jou een goede teamspeler maakt
– Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
– Minimaal 3 jaar relevante projectervaring

Daarom kies je voor SPEYK:

– Uitdagende vraagstukken oplossen binnen het onderwijs en bij bedrijven
– Een gedreven team waar je mee kunt sparren en waar je op terug kunt vallen
– Focus op jouw persoonlijke groei: opleidingsplan
– Groei en leer mee met een gedreven ICT organisatie
– Betrokken en flexibele werkgever
– Informele en professionele werksfeer
– Elke dag vers fruit op de zaak

– Samen successen vieren
– Profiteren van zelfgemaakte seizoensgerechten en deelnemen aan toffe bedrijfsuitjes

Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of stuur je CV en motivatie naar onderstaande contactgegevens.

Contactpersoon
Almar te Nijenhuis
E: a.tenijenhuis@speyk.nl
T: 0318–743 333

0
0
0
0
0