Kun je niet wachten om technische uitdagingen bij de klant op te lossen? Om net dat stapje extra zetten zodat de klant nog meer uit zijn IT omgeving kan halen? Stop je niet totdat de klant tevreden is? Dan pas je helemaal in onze SPEYK familie.

Direct reageren op deze vacature voor Technisch Consultant?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne van der Wal-Horsten via c.horsten@speyk.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Samen werken aan succes
Wij hechten veel waarde aan samenwerken aan mooie projecten en doen alles voor een tevreden klant. Wij gaan voor lange termijn relaties met onze klanten, maar ook met jou! Jij moet het beste uit jezelf halen. Daarom kom je bij SPEYK werken in een team met gedreven Microsoft specialisten, waar je altijd op terug kunt vallen.

Gedreven door technische oplossingen
Als derdelijns technisch consultant ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en oplossen van problemen van klanten met betrekking tot applicaties, netwerkcomponenten, Office 365 en andere SPEYK diensten. Jij beantwoordt vraagstukken direct via de Servicedesk of gaat dieper in op vragen die zijn doorgezet door collega’s van de 1e en 2e lijns Servicedesk. Als het nodig is, ga je langs bij klanten voor het oplossen van problemen, het up-to-date houden van diensten, uitvoeren van controles en het maken van back-ups.

Persoonlijk budget
Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door middel van een persoonlijk budget. Dit budget mag jij inzetten om een opleiding of cursus te volgen of kennisevents te bezoeken in binnen- en buitenland. Binnen SPEYK krijgt elke werknemer een persoonlijk opleidingsplan.

Wij hebben GEEN voorwaardes
Allround IT kennis, leergierig en een gezonde dosis humor is voldoende. Wij leren jou wel uitblinken in Microsoft Technologie!

Nog meer redenen om voor SPEYK te werken?

  • Werken met ‘State of the Art’ Microsoft producten
  • Klanten helpen het beste uit de technologie te halen
  • Werken in een team met gedreven Microsoft Specialisten
  • Wij investeren in jouw persoonlijke groei: opleidingsplan en studiebudget
  • Auto van de zaak
  • Groei en leer mee met een gedreven IT organisatie
  • Betrokken en flexibele werkgever
  • Informele en professionele werksfeer
  • Wij houden ervan om ‘Samen’ successen te vieren 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Chianne. Vindt zij leuk!

Of solliciteer direct. Vindt zij nog leuker!

Contactpersoon
Chianne van der Wal-Horsten
E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333

En oh ja… Reacties van recruiters willen we niet.