SPEYK gaat haar development afdeling uitbouwen! We zoeken een front-end developer die er voor kan zorgen dat onze te gekke oplossingen er ook nog cool uitzien. 

Direct reageren op deze vacature voor Front-end Developer?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne van der Wal-Horsten via c.horsten@speyk.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een klein en gezellig development team. Als front-end developer zorg je voor optimaal samenwerkende functionaliteiten in de front-end en ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van onze klantoplossingen. Deze klanten zitten voornamelijk in de onderwijsmarkt. Met jouw werk kan je dus echt impact maken!

We bouwen oplossingen die integreren in platforms zoals SharePoint en Teams. Door slimme integraties te bouwen die qua vormgeving aansluiten bij de beleving van de doelgroep maken wij het verschil. Ben jij die topper die energie haalt uit het meenemen van klanten in creatieve ideeën en het vertalen van klantvragen en designs naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!

Heb je nog geen kennis van SharePoint of Teams, maar ben je wel goed in JavaScript, REACT, HTML en CSS, dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben voldoende Platform Experts in huis die je alles kunnen leren.

Daarom kies jij voor SPEYK!

  • Mooi salaris, 25 vakantiedagen, goed pensioen
  • Device naar keuze
  • Flexibele werktijden, hybride werken
  • Persoonlijk opleidingsbudget van €3000,- per jaar dat je helemaal op mag maken
  • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan
  • Een flexibele en betrokken werkgever
  • Elke dag vers fruit in ons Koffiehuys
  • Share & Inspire events waarin we kennis, ervaring en gezelligheid combineren
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners

Wanneer pas jij bij SPEYK?
Om binnen het team te passen heb je minimaal 2 jaar ervaring met softwareontwikkeling aan de front-end kant. Verder heb je kennis van en/of ervaring met Javascript, REACT, HTML en CSS, dat is jouw basis. Dankzij de variatie in onze projecten kun je met diverse andere specialisaties bij ons aan de slag. Je bent niet bang om in het werk nieuwe technieken uit te proberen en met ons mee te denken. Je krijgt van ons alle ruimte om te leren en te ontdekken!

Interesse?
Leuk! We vinden het tof als je ons laat zien wat je kan, dus stuur vooral jouw werk, een portfolio of GitHub mee. Een cv met motivatie mag uiteraard ook. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust!

Contactpersoon
Chianne van der Wal-Horsten
E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333