SPEYK gaat haar development afdeling uitbouwen! We zoeken een front-end developer die er voor kan zorgen dat onze te gekke oplossingen er ook nog cool uitzien. 

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Anita & Chianne via
 werkenbij@speyk.nl. Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een klein en gezellig development team. Als front-end developer zorg je voor optimaal samenwerkende functionaliteiten in de front-end en ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van onze klantoplossingen. Deze klanten zitten voornamelijk in de onderwijsmarkt. Met jouw werk kan je dus echt impact maken!

We bouwen oplossingen die integreren in platforms zoals SharePoint en Teams. Door slimme integraties te bouwen die qua vormgeving aansluiten bij de beleving van de doelgroep maken wij het verschil. Ben jij die topper die energie haalt uit het meenemen van klanten in creatieve ideeën en het vertalen van klantvragen en designs naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!

Heb je nog geen kennis van SharePoint of Teams, maar ben je wel goed in JavaScript, REACT, HTML en CSS, dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben voldoende Platform Experts in huis die je alles kunnen leren.

Daarom kies je voor SPEYK:

  • Lekker salaris voor nu, goed pensioen voor later plus 25 vakantiedagen;
  • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth, BBQ en iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant;
  • Goede coaching en begeleiding vanuit het team;
  • Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- dat je helemaal op mag maken;

 

  • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan;
  • Uniek BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend;
  • Share & Inspire events waarin we onderling kennis, ervaring en gezelligheid delen;
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners.

Wanneer pas jij bij SPEYK?
Om binnen het team te passen heb je minimaal 2 jaar ervaring met softwareontwikkeling aan de front-end kant. Verder heb je kennis van en/of ervaring met Javascript, REACT, HTML en CSS, dat is jouw basis. Dankzij de variatie in onze projecten kun je met diverse andere specialisaties bij ons aan de slag. Je bent niet bang om in het werk nieuwe technieken uit te proberen en met ons mee te denken. Je krijgt van ons alle ruimte om te leren en te ontdekken!

Interesse? 

Leuk!  We ontvangen graag je cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.  

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust! 

Contactpersonen

Anita & Chianne 
HR & Recruitment
E: werkenbij@speyk.nl
T: 0318–743 333

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

0
0
0
0
0